«Κλείνει» Ούγκο Σόουζα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στη Θεσσαλονίκη ο παίκτης για τις τελικές συζητήσεις

Ο Ούγκο Σόουζα είναι τελικά η επιλογή του ΑΡΗ για το κέντρο της άμυνας και το κενό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα μετόπισθεν.

Ο 24χρονος Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές επαφές και εφόσον όλα πάνε καλά και με τις εξετάσεις του, θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΑΡΗ και θα ανακοινωθεί από την ομάδα. 

Ο Σόουζα είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται επίσης ως αριστερός μπακ αλλά και ως αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Πόρτο, από τις οποίες αποχώρησε τη σεζόν 2011-12 με προορισμό του ρουμάνικη Μπρασόφ. Εκεί αγωνίστηκε μόλις σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου, για να αποχωρήσει τον Γενάρη του 2012 με προορισμό την Πάφο. 

Στον κυπριακό σύλλογο είχε 12 συμμετοχές με 1 γκολ. Στη Μεγαλόνησο όμως δεν κατάφερε να… στεριώσει και έτσι το καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του και συμφώνησε με τη 2η ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Επειτα από 22 συμμετοχές, το καλοκαίρι του 2014 μετακόμισε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Μπέβερεν, με την οποία είχε 25 συμμετοχές και 2 γκολ. 

Πάντως ο Σόουζα ενδεχομένως να μην είναι η μόνη προσθήκη στην άμυνα…

Προτεινόμενα Άρθρα