Ανανεώνει ο Πέπε!

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με την «A Bola» ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει να φορά την λευκή φανέλα της «βασίλισσας» μέχρι τον Ιούνιο του ’18, με ετήσιες απολαβές ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα του πορτογαλικού Τύπου, ο Πέπε είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης, παραμένοντας κάτοικος της ισπανικής πρωτεύουσας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ενδιαφέρον για τον 34χρονο στόπερ είχαν εκδηλώσει αρκετά μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ αλλά και πολλοί σύλλογοι της Κίνας, καταθέτοντας μάλιστα προτάσεις με τεράστιες αποδοχές τις οποίες όμως ο Πέπε απέρριψε, καθώς το μόνο που επιθυμούσε ήταν να συνεχίσει να αγωνίζεται με τους «μερένχες».

Ο γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου του 1983 παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στην Μαρίτιμο για να μεταπηδήσει μετά από δύο χρόνια και 63 παρουσίες στην εκ των κορυφαίων ομάδων της Πορτογαλίας Πόρτο, στην οποία έμεινε για τρεις σεζόν (2004- 2007), για να ακολουθήσει το ποδοσφαιρικό του «λιμάνι», η Ρεάλ.

Στο τέλος της τρέχουσα σεζόν ο Πέπε θα έχει συμπληρώσει δέκα χρόνια παρουσίας στη Μαδρίτη, ενώ μετά την ολοκλήρωση του νέου συμβολαίου τον Ιούνιο του 2018 θα έχει συμπληρώσει έντεκα χρόνια παραμονής στους εντεκάκις πρωταθλητές Ευρώπης.

Προτεινόμενα Άρθρα