Λογικά ούτε αύριο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αρνητικές και οι δύο ομάδες για τη διεξαγωγή του αγώνα, ενημερώνοντας τη λίγκα με σχετικό έγγραφο

Ούτε αύριο θα διεξαχθεί, όπως όλα δείχνουν, η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αγροτικό Αστέρα και ΑΡΗ, στο γήπεδο του Ευόσμου. 

Παρατηρητής και διαιτητής σημειώνουν στην έκθεση τους ότι το γήπεδο δεν είναι σε κατάσταση να φιλοξενήσει το παιχνίδι αύριο. Αποψη την οποία σχημάτισαν και οι δύο ομάδες, οι οποίοιες θα ενημερώσουν τη λίγκα εγγράφως. 

Το… παράλογο της όλης υπόθεσης είναι ότι ενώ όλοι είναι υπέρ της αναβολής και αύριο, η Football League έδωσε εντολή οι δύο ομάδες και οι διαιτητές να βρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή και να αποφασίσουν εκεί για την αναβολή. Κάτι που βέβαια δεν αποκλείεται να αλλάξει μέχρι το βράδυ, αφού κατατεθούν και τα έγγραφα από ΑΡΗ και Αγροτικό Αστέρα. Ακόμα πάντως και οι ομάδες να πάνε αύριο στο γήπεδο, η νέα αναβολή του αγώνα μοιάζει μονόδρομος με τις συνθήκες που επικρατούν στον αγωνιστικό χώρο του Ευόσμου.

Η επιστολή της ομάδας του Ευόσμου αναφέρει:

“Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε αυτοψία αγωνιστικού χώρου στο ΓΗΠΕΔΟ ΕΥΟΣΜΟΥ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΙΚΑΚΗΣ» από τον διαιτητή ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ καθώς και τον παρατηρητή αγώνα ΜΠΟΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ κατά την οποία διαπιστώθηκε η πλήρης ακαταλληλότητα του γηπέδου για την πραγματοποίηση του αγώνα τόσο για σήμερα όσο και για αύριο.

Αναλυτικότερα, σε αρκετά σημεία υπάρχει πάγος και αυτό εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Ως εκ τούτου, και με την σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητούμε την έγκριση σας για τη μη διεξαγωγή του αγώνα για αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 15/01/2017″.

Προτεινόμενα Άρθρα