Επιτέλους ξελάσπωσε η Βαλένθια (vids)

από AllAboutARIS

Ανάσα για την Βαλένθια

Η κατάσταση στη Βαλένθια όσον αφορά τα εσωτερικά του συλλόγου είναι έτσι κι αλλιώς άσχημη. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθαν και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα να καθηλώσουν τις «Νυχτερίδες» έναν μόλις βαθμό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Οκτώ αγωνιστικές είχε να πανηγυρίσει νίκη η Βαλένθια, αλλά η λύτρωση επιτέλους ήρθε!

Με μία εμφάνιση πολύ καλύτερη σε σχέση με το απαράδεκτο αγωνιστικό πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει τη φετινή σεζόν, η Βαλένθια επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 επί της Εσπανιόλ και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα από τις επικίνδυνες θέσεις.

Έχοντας την κατοχή της μπάλας και πιάνοντας καλό ρυθμό, οι παίκτες του Βόρο πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, έπειτα από ένα γκολ του Μοντόγια στο 17′ ο οποίος τελείωσε σωστά μια ομαδική και όμορφη επιθετική προσπάθεια των συμπαικτών του.

Στο δεύτερο μέρος, η Εσπανιόλ, έβγαλε αντίδραση, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά και στο 73′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σφραγίσουν τη νίκη. Ο Παρέχο εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, η μπάλα φάνηκε να περνάει τη γραμμή έπειτα από την απόκρουση του Ντιέγο Λόπεθ, αλλά ο Σάντι Μίνα πήρε το ριμπάουντ και έγραψε από κοντά το 2-0.

Το μόνο που κατάφερε η Εσπανιόλ ήταν απλά να μειώσει στο 85′ με κοντινή προβολή του Ντάβιδ Λόπεθ έπειτα από την εξαιρετική απόκρουση του Ντιέγο Άλβες σε κεφαλιά του Μορένο.

Προτεινόμενα Άρθρα