Εξετάζει Γκαρσία και Μπαρτολίνι

από AllAboutARIS

Ποιος είναι ο 27χρονος Εμιλιάνο Γκαρσία που έχει βάλει στο… μάτι ο ΑΡΗΣ και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μπαρτολίνι που έχει μπει στο «κάδρο».

Η προσπάθεια των ανθρώπων του ΑΡΗ για να αποκτήσουν ένα ακόμη κεντρικό αμυντικό κορυφώνεται με δυο συνιστώσες να έχουν δημιουργηθεί. Η μια αφορά μια περίπτωση κεντρικού αμυντικού από την Ουρουγουάη και η άλλη τις λύσεις από την Ελλάδα. Το AllAboutARIS αποκαλύπτει ότι ο παίκτης που έχουν προκρίνει οι κίτρινοι είναι ο Εμιλιάνο Γκαρσία που αγωνίζεται στην Ράμπλα Τζούνιορς της πατρίδας του. Είναι 27 ετών με ύψος 1,84 που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Σέρο με την οποία έκανε και το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2009. Έπαιξε σε 28 παιχνίδια ως το 2012 που πήγε πρώτη φορά στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Νασιονάλ. Κάθισε ένα εξάμηνο δίχως να αγωνιστεί και επέστρεψε στην πατρίδα του, αυτή τη φορά στην Μπόστον Ρίβερ. Αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια (ένα γκολ) και το 2014 μετακόμισε στη Ράμπλα Τζούνιορς (14 συμμ). Την επόμενη σεζόν πήγε στην Κολόν στην Αργεντινή, παίζοντας όμως μόνο σε ένα παιχνίδι για να επιστρέψει πέρσι το καλοκαίρι στην Ράμπλα καταγράφοντας 12 παιχνίδια βασικός. Τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 11 Δεκεμβρίου. Αγωνίζεται ως δεξιός στόπερ, θεωρείται αποτελεσματικός στο προσωπικό μαρκάρισμα και δυναμικός στο παιχνίδι του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι κίτρινοι έχουν καταθέσει στην πλευρά του παίκτη την πρότασή τους, αλλά το θέμα κολλάει στις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του παίκτη.

Από την εγχώρια αγορά, πλην του Γιάννη Ποτουρίδη που έμεινε χθες ελεύθερος από τη Λάρισα και είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, ο ΑΡΗΣ «βλέπει» και την περίπτωση του έμπειρου Μπαρτολίνι που έχει καταθέσει προσφυγή. Υπήρξε επικοινωνία μαζί του στην οποία του γνωστοποιήθηκε το ενδιαφέρον του ΑΡΗ, πλην όμως ο παίκτης ζήτησε λίγο χρόνο, προφανώς γιατί έχει κι άλλες προτάσεις από Ελλάδα. Το θέμα είναι πόσο μπορεί να περιμένει ο ΑΡΗΣ….Ο Μπαρτολίνι από το 2009 που ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα, μέχρι σήμερα μετράει 157 συμμετοχές και εννιά γκολ. Έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα, μένει Θεσσαλονίκη, η εμπειρία του είναι δεδομένη και προέρχεται από φουλ αγωνιστική δράση (τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 3 Ιανουαρίου με την Ξάνθη.

Προτεινόμενα Άρθρα