Χιόνια τέλος, ώρα για μπάλα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χωρίς Ανάκογλου και Τζεμπούρ σήμερα οι «κιτρινόμαυροι»

Τα χιόνια σταμάτησαν, ο πάγος έλιωσε και πλέον είναι ξανά ώρα για μπάλα στο ΑΡΗ, ο οποίος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στις 17:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ET3) για την 11η αγωνιστική της Football League. 

Επειτα από περίπου δέκα ημέρες και δύο αναβολές αγώνων, οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Σερραίων, στην προσπάθεια τους να πλησιάζουν την κορυφή της βαθμολογίας. 

Χωρίς Ανάκογλου και Τζεμπούρ

Ο Γαλλοαλγερινός προσπάθησε να προλάβει το σημερινό παιχνίδι, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Ανάκογλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και έτσι έμεινε εκτός αποστολής από τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος δεν μετράει άλλες απουσίες για το σημερινό παιχνίδι. Νέο πρόσωπο είναι ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του και είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Ραούλ Μπράβο, Νέτο, Τάτος, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος και Ντόγος.

Με νέα πρόσωπα στο «Βικελίδης» ο Πανσερραϊκός

Οι νεοαποκτηθέντες Πόζογλου και Γκούρτσας είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή του Πανσερραϊκού, που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη. Ο δεύτερος μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει και βασικός, ενώ για τον Πόζογλου -ταλαιπωρήθηκε από ίωση- οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Αντίθετα, ο Παναγιώτης Διλμπέρης άφησε εκτός τον τιμωρημένο Τούτση και τον νεαποκτηθέντα Αντις αφού δεν ήρθε ακόμα η μπλε κάρτα του. 

Η αποστολή του Πανσερραϊκού: Μέλκας, Κασίμης, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Φουσού, Πόζογλου, Ρούτσης, Κανούλας, Τσιμίκας, Κάκκο, Τσελεπίδης, Καψάλης, Παναγιωτίδης, Σιάκκας, Κτιστόπουλος, Γκούρτσας.

Προτεινόμενα Άρθρα