Ένα ημίχρονο… τους ήταν αρκετό

από AllAboutARIS

Το καλύτερο φετινό πρώτο ημίχρονο για τους παίκτες του ΑΡΗ. Χωρίς να υστερήσει κανείς, ξεχώρισαν Ντούνης, Ρόβας, Μπούρμπος και Παυλίδης.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Χαλαρό απόγευμα για τον τερματοφύλακα του ΑΡΗ που δεν είχε δουλειά. Μια φορά χρειάστηκε σε όλο το ματς να δικαιολογήσει την παρουσία του και το έκανε με μια εκπληκτική επέμβαση στο σουτ του Τσιμίκα.  

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Καλό ματς από τον αριστερό μπακ του ΑΡΗ που και αρκετά ανεβάσματα είχε στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, συνεργασίες με τον Μπαργκάν και μια ευκαιρία να σκοράρει για δεύτερη φορά.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Πληθωρική εμφάνιση από τον δεξιό μπακ του ΑΡΗ που έκανε σχεδόν τα πάντα. Αδιάκοπο τρέξιμο, πρέσινγκ και αλληλοκαλύψεις παντού, πάθος, διάθεση, αλάνθαστες μεταβιβάσεις, σωστές τοποθετήσεις και… ασιστ για κερασάκι στο γκολ του Μιλούνοβιτς.

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Δεν πιέστηκε καθόλου αφού δεν έγινε σχεδόν καμία φάση στην περιοχή του ΑΡΗ. Ήταν ήρεμος, ψύχραιμος και κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Εύκολο ματς και για τον έτερο κεντρικό αμυντικό του ΑΡΗ που συνδύασε την εμφάνισή του και με ένα γκολ από στατική φάση.

ΡΟΒΑΣ: Ο μοναδικός αυτή τη στιγμή αμυντικός μέσος του ΑΡΗ έκανε πολύ καλό ματς. Πιεστικός, παθιασμένος, πρώτος στην μπάλα, ήρεμος και σίγουρος στις μεταβιβάσεις του. Εμφάνιση ψυχολογίας και για τον ίδιο.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Έχει μεγάλη συμμετοχή στο καλό πρώτο ημίχρονο του ΑΡΗ αφού πίεσε ψηλά και σωστά, έκλεψε μπάλες και ήταν σχεδόν αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις του. Αν πετύχαινε και το γκολ στο σουτ που είχε θα έκανε εμφάνιση για όσκαρ.

ΤΑΤΟΣ: Παίζοντας με πρόβλημα στο δάχτυλο ήταν επίσης από τους κινητήριους μοχλούς της καλής παρουσίας στο πρώτο ημίχρονο. Βοήθησε στην πίεση ψηλά, βγάζοντας διάθεση και ενέργεια, μοίρασε σωστά την μπάλα και θα συνδύαζε την εμφάνισή του με ένα εκπληκτικό γκολ αν έμπαινε το γυριστό σουτ στο πρώτο ημίχρονο.

ΙΛΙΤΣ: Κινητικός, δραστήριος, κινήθηκε σε πολλούς χώρους, έβγαλε συνεργασίες, έφτιαξε με μια παλικαρίσια προσπάθεια το τρίτο γκολ του ΑΡΗ αλλά έχασε και ένα ασύλληπτο τετ-α-τετ στην μεγαλύτερη ευκαιρία του ΑΡΗ στην επανάληψη.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Μπορεί να μην σκόραρε αλλά με τις δυο ασιστ του στα δυο πρώτα γκολ του ΑΡΗ ήταν σαν να το έκανε. Είχε βέβαια και ο ίδιος 1-2 ευκαιρίες να σκοράρει, κυρίως με κάποια σουτ αλλά ήταν λίγο επιπόλαιος σήμερα στην τελική προσπάθεια.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Μπήκε όταν είχαν  πια όλα κριθεί και δεν βρήκε κάποια ευκαιρία για να απειλήσει.

ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ: Παρότι έπαιξε λίγο πρόλαβε να βάλει το όνομά του στους σκόρερ, πετυχαίνοντας το 4-0.

ΝΕΤΟ: Μπήκε στο τέλος παίζοντας στα χαφ και παρά το σκορ, έδειξε διάθεση εφήβου και είχε ένα πολύ καλό σουτ. 

 

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα