Στις καθυστερήσεις η Μπάγερν

από AllAboutARIS

Νικηφόρα ξεκίνησε το 2017 η Μπάγερν

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο της Bundesliga η πρωταθλήτρια Γερμανίας. Η επιστροφή από τη χειμερινή διακοπή βέβαια δεν ήταν καθόλου εύκολη για τους Βαυαρούς, καθώς έπρεπε να φτάσουν στις καθυστερήσεις για να κάμψουν την αντίσταση της ιδιαίτερα ανταγωνιστικής -κι αήττητης για τέσσερις αγωνιστικές- Φράιμπουργκ. Έστω και με την ψυχή στο στόμα όμως πανηγύρισαν το έκτο διαδοχικό τρίποντο που τους δίνει και με τη βούλα τον άτυπο τίτλο των πρωταθλητών χειμώνα.

Πρωταγωνιστής της Μπάγερν δεν ήταν άλλος από τον φετινό αρχισκόρερ της, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, φτάνοντας αισίως τα 13 τέρματα σε 17 συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα και 21 σε όλες τις διοργανώσεις (5 Τσ. Λιγκ, 3 Κύπελλο), με το νικητήριο μάλιστα να έρχεται στις καθυστερήσεις. 

Το παιχνίδι ωστόσο δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τους φιλοξενούμενους καθώς βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ μόλις από το 4ο λεπτό από το τέρμα του Χάμπερερ. Η Μπάγερν ωστόσο που είχε τον έλεγχο του αγώνα, τελειώνοντας μάλιστα με κατοχή 25-75 (!), έφτιαξε αρκετές φάσεις -αλλά και δέχτηκε- για να ισοφαρίσει με τον “Λέβα” στο 35′ κι ο ίδιος στο 91′ χάρισε το διπλό στους Βαυαρούς.

Προτεινόμενα Άρθρα