Με το πόδι στο γκάζι!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με Ανάκογλου, αλλά χωρίς Τζεμπούρ και… νέους οι «κιτρινόμαυροι»

Το μεγάλο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό πλησιάζει. Για τον ΑΡΗ όμως προέχει το πρωτάθλημα και η σημερινή αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό (14:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΤ2). 

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής, οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν στο Μενίδι για το… αυτονόητο -δηλαδή τη νίκη- και θα προσπαθήσουν να μείνουν μακριά από εκπλήξεις, στην προσπάθεια τους να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας. Ολα αυτά φυσικά, με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη επί του Πανσερραϊκού, επιστροφές αλλά και απουσίες για τον Νίκο Αναστόπουλο. 

Με Ανάκογλου, αλλά χωρίς Τζεμπούρ και… νέους

Ο 24χρονος μέσος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και επέστρεψε στην αποστολή της ομάδας, χωρίς όμως να είναι σίγουρη και η παρουσία του στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα, ο Αναστόπουλος δεν υπολογίζει ούτε σήμερα στον Τζεμπούρ, όπως και στους… νέους Γκαρσία και Σόουζα. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Τάτος, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Ανάκογλου, Τζανακάκης, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Ντόγος, Χαριτωνίδης.

Αχαρναϊκός…. σε κρίση

Ο ΑΡΗΣ πετυχαίνει τον σύλλογο του Μενιδίου, ίσως στην χειρότερη κατάσταση του από την αρχή της σεζόν. Οχι μόνο αγωνιστικά, αφού χθες οπαδοί της ομάδας έκαναν κατάληψη στα γραφεία της ομάδας, ενώ οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι και από τη Δευτέρα αναμένονται αποχωρήσεις εφόσον δεν βρεθεί ρευστό από τη διοίκηση.

Προτεινόμενα Άρθρα