Ο Ρόβας που χρειάζεται

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καταλυτικός ο 33χρονος χαφ, με τις δύο ασίστ του χθες στο Μενίδι

Αργά ή γρήγορα οι έμπειροι παίκτες και οι προσωπικότητες μίας ομάδας, θα βγουν μπροστά και θα αρχίσουν να κάνουν τη διαφορά.

Μέχρι στιγμής φέτος, αυτό το έχουμε δει στον ΑΡΗ με παίκτες όπως ο Τάτος, ο Ιλιτς ή ακόμα και τον Διούδη. Τώρα όμως φαίνεται ότι ήρθε και η σειρά του Βασίλη Ρόβα.

Στους τελευταίους δύο αγώνες, ο 33χρονος μέσος είναι αλλαγμένος προς το καλύτερο. Ο χαφ που «γεμίζει» με την παρουσία του τη μεσαία γραμμή, συμβάλλοντας τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Και το δεύτερο σκέλος έχει τη δική του αξία, αν αναλογιστούμε ότι από έναν «καθαρό» κόφτη, ξεκίνησαν χθες τα δύο γκολ του ΑΡΗ στο Μενίδι.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ρόβας όπως και οι περισσότεροι στην ομάδα, φάνηκε να… ψάχνεται από την αρχή της σεζόν, με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Κόντρα όμως σε Πανσερραϊκό και Αχαρναϊκό έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και σίγουρα κερδίζει εξτρά πόντους στα μάτια του Νίκου Αναστόπουλου. Με τον 58χρνο τεχνικό φυσικά να περιμένει ίδια και καλύτερη συνέχεια από τον έμπειρο Καρδιτσιώτη χαφ.

Προτεινόμενα Άρθρα