Στα άκρα με Αντρέου

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν βρέθηκε η «χρυσή» τομή με τον Ισπανό μέσο

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγείται η σχέση ΑΡΗ και Αντρέου, με τον Ισπανό να αποχαιρετά τους συμπαίκτες του και να αποχωρεί χθες από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 33χρονος χαφ παρέμενε το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδακαι ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα, συζητώντας παράλληλα με τον ΑΡΗ το θέμα της λύσης του συμβολαίου του. Η «χρυσή» τομή όμως δεν βρέθηκε, από τη στιγμή που κυρίως ο παίκτης δεν… έριχνε νερό στο κρασί του, ζητώντας το υπόλοιπο του συμβολαίου του για να αποχωρήσει.

Στον ΑΡΗ βέβαια δεν δέχθηκαν κάτι τέτοιο πέραν των δεδουλευμένων του συν 15 χιλιάδες ευρώ αποζημίωση, με αποτέλεσμα ο Αντρέου να αναχωρεί για την Ισπανία και παράλληλα να καταθέτει προσφυγή για να διεκδικήσει την ελευθερία του και να βρει άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς η χειμερινή μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της.

Αν δεν προκύψει συμβιβαστική λύση ανάμεσα στις δύο πλευρές και εφόσον δικαιωθεί ο παίκτης, βάσει κανονισμο΄θα πάρει 80 χιλιάδες ευρώ σε 48 δόσεις. Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκρίμενη περίπτωση αποτελεί ένα μάθημα για τη διοίκηση της ΠΑΕ και τον Θεόδωρο Καρυπίδη, σε σχέση με τους μάνατζερ με τους οποίους συνεργάζεται ο ΑΡΗΣ. Ανθρωποι με… γνωστό παρελθον στον ΑΡΗ, όπως γνωστά είναι και τα όσα πρεσβεύουν…

Προτεινόμενα Άρθρα