«Να το χαρούμε και εμείς και ο κόσμος»

από AllAboutARIS

Ο Ανδρέας Τάτος αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως στόχος του ΑΡΗ είναι να χαρεί το παιχνίδι και να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

«Το συγκεκριμένο παιχνίδι το περιμένει πολύς κόσμος, καθώς έχουν λείψει από τον κόσμο τέτοια παιχνίδια. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε ό,τι καλύτερο, γιατί στόχος μας είναι να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να πάρουμε κάτι καλό από αυτό το ματς. Να το χαρούμε και εμείς και ο κόσμος». Είπε αρχικά ο αρχηγός του ΑΡΗ. 

Αν μπορεί ο ΑΡΗΣ να κοντράφρει τον Ολυμπιακό και αν το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για τον ίδιο, μιας και υπήρξε παίκτης του Ολυμπιακού στο παρελθόν.

«Το ρόστερ που διαθέτουμε είναι ποιοτικό και σε αυτά τα ματς μπορούμε να προσφέρουμε κάτι  καλό πιστεύω. Όσο για μένα δεν έχει κάποια ιδιαίτερότητα αυτό το παιχνίδι. Πέρασα στο παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό το κεφάλαιο έκλεισε για εμένα. Τώρα είμαι στον ΑΡΗ και κοιτάω τι κάνει η ομάδα μου».

Ποιο είναι το ατού του ΑΡΗ στην αυριανή αναμέτρηση:

«Το ατού μας είναι η έδρα μας. ο κόσμος που μας υποστηρίζει. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα δώσουμε από την πλευρά μας το καλύτερο δυνατό, για να δώσουμε στον κόσμο μας χαρά που. Πρέπει να τους δώσουμε κάτι, γιατί τα τελευταία χρόνια έχουμε πικράνει τον κόσμο μας».

Προτεινόμενα Άρθρα