«Θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό»

από AllAboutARIS

Η έλλειψη άγχους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, θα επιτρέψει στους «κίτρινους» να κοντράρουν στα ίσια τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με τον Σωκράτη Διούδη.

«Όπως είπε και ο Ανδρέας είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Με την ίδια ανυπομονησία το περιμένουμε κι εμείς. Το πιο σημαντικό είναι να χαρούμε το παιχνίδι και ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να θυμηθεί τα παλιά χρόνια. Εμείς, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να τους αφήσουμε ικανοποιημένους. Δεν έχουμε να χάσουμε πολλά και γι’ αυτό  θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό». Σημείωσε αρχικά ο γκολκίπερ του ΑΡΗ.

Για το γεγονός ότι στόχος της ομάδας παραμένει η άνοδος:

«Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, όμως κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Κάθε ματς κοιτάς να το απολαύσεις όσο το δυνατόν περισσότερο και δεν σκέφτεσαι το επόμενο. Περιμένω και από τον κόσμο να είναι κοντά μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Αν μπορεί να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση ο ΑΡΗΣ:

«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τη νίκη. Επειδή δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μπορούμε να «χτυπήσουμε» και τα δύο χωρίς άγχος, οπότε μόνο ξεγραμμένοι δεν είμαστε».

Αν είναι μια ευκαιρία για τον ΑΡΗ το συγκεκριμένο ματς ν’ αποδείξει πράγματα:

«Είναι νωρίς ν’ αποδείξουμε πράγματα σε τόσο μεγάλο επίπεδο. Στο τέλος της σεζόν και  εφόσον πετύχουμε τον στόχο θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Αν έρθει κάτι θετικό από αυτό το ματς. είναι ευπρόσδεκτο».

Προτεινόμενα Άρθρα