Ετσι το σκέφτεται….

από Νίκος Παπαδόπουλος

Φανέλα βασικού διεκδικεί ο Ούγκο Σόουζα!

Λίγες ώρες απέμειναν για τη σέντρα στο ντέρμπι Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΡΗ και Ολυμπιακό, με τον Νίκο Αναστόπουλο να έχει καταλήξει πάνω-κάτω στην ενδεκάδα που θα παρατάξει απόψε. 

Ο 59χρονος τεχνικός ετοιμάζει… έκπληξη για το αρχικό σχήμα και αυτή ακούει στο όνομα του Ούγκο Σόουζα! Ο Ραούλ Μπράβο αναμένεται να μείνει εκτός πλάνων του αποψινού αγώνα και έτσι ο Πορτογάλος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του και μάλιστα ως βασικός, δίπλα στον Ιντζίδη. Αλλαγές θα υπάρξουν και στα άκρα της άμυνας, με τον Τσουμάνη να αντικαθιστά τον Καράμπελα και τον Τζανακάκη αντί του Μπούρμπου. Με τον Διούδη φυσικά να παραμένει κάτω από τα δοκάρια. 

Στον χώρο του κέντρου, ίσως ο μόνος σίγουρος είναι ο Νέτο, με τον Ανάκογλου να ξεκινάει ως δεύτερος εσωτερικός μέσος εάν τελικά ο Αναστόπουλος επιλέξει να ξεκουράσει τον Τάτο. Θέση βασικού διεκδικεί και ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος εάν δεν ξεκινήσει θα αγωνιστεί ως αλλαγή. Οσον αφορά τη θέση του «κόφτη» μπροστά από τα στόπερ, ο Ρόβας έχει προβάδισμα. Στην περίπτωση όμως που προφυλαχθεί και αυτός, τη θέση του θα πάρει ο Παυλίδης. 

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στην επίθεση, όπου Μιλούνοβιτς και Ντούνης αναμένεται να ξεκινήσουν στις πλευρές, με τον Καπνίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Προτεινόμενα Άρθρα