«Ποιοτική ομάδα ο ΑΡΗΣ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού μετά τον αγώνα κόντρα στον ΑΡΗ

Εναν ΑΡΗ που ήταν όπως τον περίμενε είδε ο Πάολο Μπέντο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πλέκοντας το εγκώμιο των «κιτρινόμαυρων.

Για τον αγώνα: «Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε, Παρόλο που παίζαμε με μία ομάδα Β’ Εθνικής, είχε παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Ο ΑΡΗΣ οργανώθηκε πολύ καλά στην άμυνα και ήταν δημιουργικός στις αντεπιθέσεις. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είχαμε τον έλεγχο. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, γιατί είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα».

Για το κατά πόσο μετανιώνει για τις πολλές αλλαγές του, βάσει του τελικού αποτελέσματος: «Οχι. Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Οι παίκτες μου έκαναν καλά οργανωμένες επιθέσεις και οι ευκαιρίες ήταν παραπάνω από αρκετές για να σκοράρουμε. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει του δεύτερου αγώνα στην έδρα μας. Από εκεί και πέρα, οι επιλογές μας ήταν ανάλογες με την κατάσταση της ομάδας και το πρόγραμμα που έχει μπροστά της».

Για τη διαιτησία και τις διαμαρτυρίες των παικτών του ΑΡΗ σε αρκετές περιπτώσεις: «Ποτέ δεν σχολιάζω τις αποφάσεις του διαιτητή. Δεν μπορώ να δώσω απαντήσεις για τους αντιπάλους». 

Για τους Ανσαριφάρντ, Σισοκό και Νικολάου, που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά απόψε: «Ο Νικολάου είναι αρκετό καιρό μαζί μας. Είναι ένας νέος παίκτης σε μία δύσκολη έδρα. Εκανε καλό παιχνίδι, με λίγα λάθη. Είμαστε ικανοποιημένοι, όπως και από τους υπόλοιπους νεαρούς. Για τους Ανσαριφάρντ και Σισοκό, είμαι επίσης ικανοποιημένος». 

Προτεινόμενα Άρθρα