Δεν την πάτησε η Γιουνάιτεντ (vid)

από AllAboutARIS

Σφράγισε την πρόκριση το γκολ του Πογκμπά

Είναι πολλά χρόνια- για τα δεδομένα του μεγέθους της, δηλαδή, πάρα πολλά:την τελευταία φορά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε το League Cup στον πάγκο της καθόταν ακόμα ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και μασούσε επίμονα τσίχλα. Έκτοτε, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κάνουν μόνο… φούσκες στο θεσμό.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, όμως, ήρθε για να την «σκάσει» και να επαναφέρει στους τελικούς του θεσμού: η ομάδα του είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με 2-0 στο «Ολντ Τράφορντ» την Χαλ και πήγαινε στην έδρα της με σαφές πλεονέκτημα πρόκρισης.

Ο Πορτογάλος, λοιπόν, ήλπιζε σε εύκολο τσεκάρισμα του εισιτηρίου για το Γουέμπλεϊ, όμως οι «Τίγρεις» δεν είχαν την πρόθεση να πουλήσουν φτηνά το τομάρι τους: γκολ ο Χάντλστόουν από το σημείο του πέναλτι (αρκετά τραβηγμένο είναι η αλήθεια) και 1-0 οι γηπεδούχοι.

Ο Πογκμπά, όμως, στο 66΄ ισοφάρισε για την Μάντσεστερ κι έδιωξε, προς στιγμήν, μακριά τα φίδια που είχαν αρχίσει να ζώνουν τον Μουρίνιο. Πάνω, όμως, που «άνθιζε» ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του Ζοσέ, ο Νιασέ στο 85΄ έβαλε εκ νέου μπροστά τη Χαλ με 2-1.

Προτεινόμενα Άρθρα