Ο Κριστιάννο «κέρασε» την πελάτισσα (vid)

από AllAboutARIS

Σαββατοκύριακο για τους Μαδριλένους πήγαινε τέλεια από το ξεκίνημα του.

Γκέλα η Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Αλαβές, ισοπαλία της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Μπέτις, ήττα της Σεβίλλης. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν το κερασάκι στην τούρτα, μία νίκη επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κέφια απέναντι στην αγαπημένη του αντίπαλο και το 3-0 και η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν άνοιξε την διαφορά από τους διώκτες της στο +4 και μάλιστα με ένα παιχνίδι λιγότερο!

Η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν είναι η αγαπημένη «πελάτισσα» του CR7, αφού της έχει βάλει 12 γκολ στις 6 φορές που την έχει φιλοξενήσει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». 

Ο Πορτογάλος ανέλαβε αρχικά δημιουργικό ρόλο, αφού με υπέροχη ασίστ έφτιαξε το 1-0 για τον Κόβατσιτς (38’), ο οποίος τελείωσε την φάση με υπέροχο πλασέ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Κροάτης «σέρβιρε» το γκολ στον Κριστιάνο κι εκείνος με σκαφτό πλασέ τελείωσε το ματς με το 2-0.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε επίδειξη ανωτερότητας σε όλο το ματς, δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο και βρήκε και το τρίτο γκολ λίγο πριν από το τέλος. Σε μία σεμιναριακή αντεπίθεση, ο Λούκας Βάθκεθ βρήκε το κεφάλι του Μοράτα (82’) κι ο Ισπανός σέντερ-φορ δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 3-0 για την Ρεάλ Μαδρίτης, που στην επανάληψη είχε και δύο (σωστά) ακυρωθέντα γκολ ως οφσάιντ.

Προτεινόμενα Άρθρα