Και από πρωτάθλημα, πάλι Κύπελλο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το απόγευμα έχουν δώσει ραντεβού παίκτες και τεχνικό τιμ στο Ρύσιο

Ακόμη μία… διαβολοεβδομάδα ξεκινάει σήμερα για τον ΑΡΗ, ο οποίος έχει μπροστά του δύο πολύ δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Λαμία. 

Εκείνη που προέχει φυσικά είναι εκείνη του Κυπέλλου με τους Πειραιώτες την ερχόμενη Πέμπτη, άσχετα αν το βάρος όλων πέφτει στο πρωτάθλημα. Η ομάδα ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία για τον επαναληπτικό του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», εκεί όπου θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για πρόκριση.

Το έργο φυσικά των «κιτρινόμαυρων», μόνο εύκολο δεν είναι και με το νέο ροτέισον από πλευράς Αναστόπουλου να είναι το πιο πιθανό σενάριο. Είναι όμως ένα ματς που δεν έχουν να χάσουν τίποτα, ξεκινώντας χωρίς άγχος και πίεση σήμερα την προετοιμασία τους. 

Παίκτες και τεχνικό τιμ έχουν δώσει ραντεβού το απόγευμα στο Ρύσιο, με τον Νίκο Αναστόπουλο να περιμένει να δε την κατάσταση του Ανδρέα Τάτου. Ο 27χρονος άσσος αποχώρησε με ενοχλήσεις από τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ, υπάρχει όμως αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμος τουλάχιστον για τον αγώνα με τη Λαμία. Μετά τη σημερινή προπόνηση, θα υπάρχει και μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Προτεινόμενα Άρθρα