«Θα προσφέρει τα μέγιστα στον ΑΡΗ ο Ταυλαρίδης»

από AllAboutARIS

«Θα βοηθήσει πολύ την ομάδα σε θέματα τακτικής»

Στην εκπομπή του AllAboutARIS on AIR στον Libero 107,4 fm φιλοξενήθηκε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος τόνισε ότι ο Ταυλαρίδης μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στον ΑΡΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το πρώτο του σχόλιο για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ, τον Στάθη Ταυλαρίδη:

«Είναι πολύ έμπειρος, πολύ σοβαρός και έχει τρέλα για το ποδόσφαιρο. Είναι σε πολύ κατάσταση και μπορεί να προσφέρει να μέγιστα στην προσπάθεια του ΑΡΗ για την άνοδο».

Για το ότι του λέιπουν παινχίδια:

«Θεωρώ ότι για το συγκεκρίμενο πρωτάθλημα θα μιλήσει η εμπειρία του που θα υπερκαλύψει την έλλειψη παιχνιδιών που έχει. Το επίπεδο της κατηγορίας δεν είναι εξάλλου τόσο υψηλό και πιστεύω θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΑΡΗ».

«Σίγουρα θα χρειαστεί κάποια αναγνωριστικά παιχνίδια και έναν μικρό χρόνο προσαρμογής. Πάει σε μια καινούργια ομάδα, με καινούργιους συμπαίκτες και ένα νέο πρωτάθλημα. Επειδή είναι όμως πολύ έμπειρος και πολύ καλό χαρακτήρας και άνθρωπος θα βοηθήσει άμεσα τον ΑΡΗ. Αν μπορούσα να τον χαρακτηρίσω με μια λέξη, θα τον χαρακτήριζα νικητή».

Για το τι θα δώσει αγωνιστικά στον ΑΡΗ ο Στάθης Ταυλαρίδης:

«Μπορεί να διαβάσει τις φάσεις και είναι δυνατός στον αέρα. Το κύριο χάρισμα που έχει να προσφέρει στον ΑΡΗ είναι η καθοδήγηση και γενικά να βοηθήσει τους συμπαίκτες του σε θέματα τακτικής».

Για το πως βλέπει να κυλάει το πρωτάθλημα:

«Αν εξαιρέσουμε τον ΑΡΗ λόγω δυναμικής, κόσμου, φανέλας και ονόματος δεν ξεχωρίζει κάποια ομάδα ως τώρα κατά τη γνώμη μου. Στο τέλος πιστεύω θα είναι ΑΡΗΣ, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία και ΟΦΗ ο οποίος θα ανέβει εκεί προς το τέλος».

Προτεινόμενα Άρθρα