Σφαγή αλλά και… αυτοχειρία

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έχασε την ευκαιρία στις καθυστερήσεις να σώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού ο Καπνίδης αστόχησε από τα 11 βήματα. «Έπνιξε» άλλα δυο πέναλτι ο Καλογερόπουλος.

Άξιος της μοίρας του και συνάμα έρμαιο του… “σφαγέα” Καλογερόπουλου. Ένας κάκιστος για μια ώρα παιχνιδιού ΑΡΗΣ, θυμήθηκε να παίξει ποδόσφαιρο αφού πρώτα δέχθηκε το γκολ από την Λαμία και αντί να σώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας και να παραμείνει δεύτερος, ηττήθηκε αφού ο Καπνίδης στις καθυστερήσεις αστόχησε στο ένα από τα τρία πέναλτι που φιλοτιμήθηκε να δώσει ο Καλογερόπουλος έχοντας προηγουμένως αρνηθεί δυο καταφανέστατα..

Με τακτική ανάλογη των αγώνων κόντρα στον Ολυμπιακό, ο ΑΡΗΣ περίμενε στο μισό γήπεδο την Λαμία στο πρώτο ημίχρονο φιλοδοξώντας να.. χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Έδωσε χώρο στους γηπεδούχους αλλά όταν έπαιρνε την  κατοχή αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα αφού απόντος του Τάτου και με τον Πίτου στον πάγκο οι κίτρινοι έχασαν κατά κράτος το κέντρο. Δεν απειλήθηκαν βέβαια και ιδιαίτερα πέρα από δυο σουτ, ένα του Τζόκιτς και ένα του Ματσούκα, αλλά σε ολόκληρο 45λεπτο δεν έκαναν ούτε μια καθαρή ευκαιρία. Η ίδια τακτική συνεχίστηκε μέχρι το γκολ του κορυφαίου παίκτη του γηπέδου του Βασιλόγιαννη στο 59΄ που εκτός του γκολ που σημείωσε ήταν μια διαρκής πηγή κινδύνων από την δεξιά πλευρά. Το γκολ αφύπνισε τους κίτρινους που με την είσοδο και του Γκαρσία πήραν τον έλεγχο και δυο λεπτά αργότερα απείλησαν με τον Μιλούνοβιτς, το πλασέ του οποίου εξουδετέρωσε ο Τσέναμο. Από το 70΄ και μετά με την είσοδο και δεύτερου φορ, του Καπνίδη, ο ΑΡΗΣ έπαιξε στο μισό γήπεδο την Λαμία. Εκεί ανέλαβε… δουλειά ο Καλογερόπουλος που βέκλεισε τα μάτια σε χέρι μέσα στην περιοχή του Παπαργυρίου και δεν καταλόγισε καθαρό πέναλτυ υπέρ του ΑΡΗ και δεύτερη κίτρινη στον ποδοσφαιριστή της Λαμίας. Σαν να μην έφτανε αυτό, πέντε λεπτά αργότερα, αρνείται και δεύτερο καταφανέστατο πέναλτι σε  τράβηγμα στον Ιντζιδη από τον  Κοτσωνη που συνέβη μπροστά στα μάτια του. Τπουλάχιστον έδωσε το τρίτο στο 93΄ αλλά ο Καπνίδης που το κέρδισε, έστειλε την μπάλα πάνω στον Τσέναμο σπαταλώντας την ευκαιρία να σωθεί έστω ο βαθμός.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Παπαργυρίου, Όμο, Τζόκιτς (65′ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (85′ Καραγιάννης», Μπλάζιτς, Ντουρμισάι (35΄ Ματσούκας).

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (46′ Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Ρόβας (61′ Γκαρσία), Παυλίδης, Ανάκογλου (72΄Καπνίδης), Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν, Ιλιτς.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών) Βοηθοί: Φωτόπουλος, Λυμπερόπουλος (Αθηνών).

 

Προτεινόμενα Άρθρα