Χαμένοι για μια ώρα

από AllAboutARIS

Εκτός τόπου για 60΄ οι παίκτες του ΑΡΗ που ξύπνησαν μετά το 1-0. Κάτω του μετρίου οι περισσότεροι.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Δυο φορές που χρειάστηκε να επέμβει στο πρώτο ημίχρονο σε ισάριθμα σουτ από Τζόκιτς και Ματσούκα αντέδρασε σωστά. Δεν φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο αφού στην ανάπαυλα ο Αναστόπουλος τον απέσυρε φοβούμενος μια δεύτερη κίτρινη κάρτας. Βλέπετε είχε στην πλευρά του τον Βάντερσον, τον οποίο είναι η αλήθεια εξουδετέρωσε στο πρώτο 45λεπτο. Είχε ένα καθοριστικό τάκλιν προς το τέλος του ημιχρόνου σώζοντας από πιθανό γκολ αν η μπάλα πήγαινε στον Τζόκιτς.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Είχε αρκετά προβλήματα στην πλευρά του από τον ταχύ και τεχνίτη Βασιλόγιαννη, αφού δεν είχε και πολλές βοήθειες.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Καλό παιχνίδι από τον κεντρικό αμυντικό του ΑΡΗ που δεν είχε προβλήματα. Ο Ματσούκας ήταν λίγο πιο κινητικός από τον Ντουρμισάι αλλά τον κράτησε μακριά από την περιοχή. Ο Καλογερόπουλος του αρνήθηκε ένα καθαρό πέναλτι.

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Όσο αγωνίστηκε ο Ντουρμισάι δεν τον άφησε να ακουμπήσει μπάλα. Έκανε γενικά μετά από καιρό ένα καλό παιχνίδι με σωστές ως επί το πλείστον  τοποθετήσεις και επεμβάσεις, με εξαίρεση 1-2 κεφαλιές που πήρε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο Αναστασιάδης,

ΡΟΒΑΣ: Αγωνίστηκε για μια ώρα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ δεν… έφαγε καθόλου φάσεις από τον άξονα. Αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Είχε διάθεση, αλλά περιορίστηκε σε κάποιες σίγουρες κοντινές πάσες και μόνο μετά το 1-0 πήρε κάποια μέτρα και κουβάλησε την μπάλα. Έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια.  

ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ: Ο μόνος που προσπάθησε λίγο να κρατήσει μπάλα στο πρώτο ημίχρονο ενώ πάλεψε και ανασταλτικά. Μπερδεύτηκε με τον Μιλούνοβιτς στη φάση από την οποία ξεκίνησε το γκολ της Λαμίας. Βγήκε για να μπει ένας καλύτερος χειριστής της μπάλας.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Κακή εμφάνιση από τον Μπαργκάν που δεν μπήκε ιδιαίτερα στο πνεύμα του ματς. Δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου από τη μέση και μπροστά ενώ και ανασταλτικά δεν έδειξε την  διάθεση άλλων αγώνων.

ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ: Είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει δυο λεπτά μετά το γκολ της Λαμίας αλλά αστόχησε. Σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν μέτριος και άνευρος.

ΙΛΙΤΣ: Πολύ κακό ματς από τον σέρβο που κινήθηκε σε ρηχά νερά. Ακούμπησε ελάχιστες φορές την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και στην επανάληψη. Έβγαλε όλο το ματς δίχως να κάνει ούτε μια τελική.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Στο δεύτερο ημίχρονο που αγωνίστηκε ήταν από τους θετικούς. Βοήθησε με την παρουσία του ανέβει ο ΑΡΗΣ μετά το γκολ που δέχτηκε ενώ είχε γρήγορες επιστροφές.

ΓΚΑΡΣΙΑ: Μπήκε μετά το γκολ για να βοηθήσει να περάσει η μπάλα μπροστά. Χωρίς να κάνει παιχνίδι αντίστοιχο του Καραισκάκη βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας. Ίσως έπρεπε να ξεκινήσει κιόλας και όσο άντεχε…

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Ο μοιραίος του ΑΡΗ με το πέναλτι που χάνει στις καθυστερήσεις. Είχε και μια καλή κεφαλιά που εξουδετέρωσε ο Τσέναμο.

Προτεινόμενα Άρθρα