Πάρτε του την σφυρίχτρα…

από AllAboutARIS

Η μέτρια εμφάνιση του ΑΡΗ ως το 60′ δεν σημαίνει ότι πρέπει και να τον σφάξουν…

Σφαγή χωρίς προηγούμενο στο χθεσινό παιχνίδι της Λαμίας καθώς ο διαιτητής Καλογερόπουλος και οι βοηθοί του (Φωτόπουλος και Λυμπερόπουλος) έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους για να φύγει ο ΑΡΗΣ ηττημένος.

Σαφώς και τα περισσότερα… εγκλήματα είναι του διαιτητή αλλά και οι επόπτες έχουν μερίδιο ευθύνης καθώς το πρώτο πέναλτι που δεν δίνεται στο χέρι του Παπαργυρίου που είναι και δεύτερη κίτρινη κόκκινη μπορεί να δοθεί άνετα από τον πρώτο βοηθό, Φωτόπουλο, που γίνεται μπροστά στα μάτια του.

Η σφαγή έχει και συνέχεια με την δεύτερη κίτρινη-κόκκινη που δεν παίρνει ο Βάντερσον για φάουλ πάνω στον Μιλούνοβιτς στην φάση που ο Νίκος Αναστόπουλος βγήκε έξω από τα… ρούχα του και αποβλήθηκε από τον διαιτητή. 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δεύτερη φάση πέναλτι πιο ξεκάθαρη για τράβηγμα του Κοτσώνη πάνω στον Ιντζίδη, με τον Καλογερόπουλο να είναι σε απόσταση αναπνοής και να κάνει… εκνευρισμένος κιόλας, κίνηση με τα χέρια να σηκωθεί ο κεντρικός αμυντικός του ΑΡΗ.

Το κερασάκι στην τούρτα ο διαιητής έβαλε στο φινάλε της αναμέτρηση όταν και έδειξε δεύτερη κίτρινη-κόκκινη στον Παναγιώτη Σπυρόπουλο, αλλά συνέχιζε να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο και να μάχεται για τη νίκη της ομάδας του. Όταν ο παίκτης βλέπει δεύτερη κίτρινη-κόκκινη και συνεχίζει να παίζει, φαίνεται είναι από τους νέους κανονισμούς που ο κύριος Καλογερόπουλος αποφάσισε να… δοκιμάσει στο ντέρμπι της Λαμίας.

Όλες οι τρανταχτές επίμαχες φάσεις συγκεντρωμένες με το συμπέρασμα να είναι… σφαγή δίχως προηγούμενο. Να δούμε τώρα, ποια θα είναι η απόφαση για τη διαιτητική ομάδα της Λαμίας.

Προτεινόμενα Άρθρα