Μάνταλος στη Ριζούπολη! (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ανακοινώθηκαν οι ορισμοί για τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής

Λίγες ημέρες μετά τη διαιτησία του Καλογερόπουλου στη Λαμία, η ΚΕΔ προκαλεί ξανά με τον ορισμό της σε παιχνίδι του ΑΡΗ, στέλνοντας στη Ριζούπολη τον Σταύρο Μάνταλο!

Ο ρέφερι από την Καβάλα- αφού πήρε μεταγραφή από την ΕΠΣ Αθηνών- βέβαια μόνο άγνωστος δεν είναι στον ΑΡΗ. Πρόκειται για τον άνθρωπο που είχε… καταδικάσει τους Θεσσαλονικείς πριν τρία χρόνια στα «Περιβόλια», όταν «ανακάλυψε» μαζί με τον βοηθό το δεύτερο γκολ των Κρητικών, την ώρα που ο Διούδης είχε αποκρούσει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Ματς για το οποίο ο Μάνταλος είχε κληθεί από τον ανακριτή μάλιστα. 

Εκείνο το ματς βέβαια δεν ήταν το μοναδικό από το οποίο ο ΑΡΗΣ είχε παράπονα από τον Μάνταλο, αφού υπάρχει ακόμη ένα ματς με τον Πλατανιά την προηγούμενη σεζόν όπου ειχε αποβάλει τον Γιαννιώτα  στο πρώτο ημίχρονο, όπως ένας αγώνας με τον Πανθρακικό τη σεζόν 2012-13, όταν ο Δερμιτζάκης είχε δηλώσει ότι ήταν η καλύτερη εκτός έδρας ever για την ομάδα του! Ο Μάνταλος ήταν ρέφερι φυσικά και στο Λάρισα-ΑΡΗΣ που…παιζόταν από κάποιους Χ, αλλά και πολλά ακόμα με αποκορύφωμα το Ολ. Βολου-ΠΑΟ 3-2 που το αποτέλεσμα του (δύο πέναλτι και δυο κόκκινες υπέρ Βόλου) είχε πετάξει εκτός Ευρώπης τον ΑΡΗ!

Ο ορισμός αυτός δεν ξυπνάει ευχάριστες μνήμες στους «κιτρινόμαυρους», ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά ο Καβαλιώτης ρέφερι θα είναι δίκαιος και θα σφυρίξει 50%-50%.

Προτεινόμενα Άρθρα