Ενας… ωραίος άνθρωπος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ενσωματώθηκε γρήγορα ο Αργεντινός σε ένα καινούργιο, για τον ίδιο, περιβάλλον.

Ο Πίτου Γκαρσία δεν έχει κλείσει ακόμα έναν μήνα παρουσίας στον ΑΡΗ. Εχει προλάβει όμως να ενσωματωθεί πλήρως σε αυτό το καινούργιο, για τον ίδιο, περιβάλλον.

Στα παιχνίδια που αγωνίστηκε έως τώρα, έχει συνολικά καλή εικόνα και με την παρουσία του εμπνέει σιγουριά και ασφάλεια στους συμπαίκτες του. Στοιχείο που είναι αποτέλεσμα και της εμπειρίας που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα. Με μία ηρεμία στο παιχνίδι του, την οποία διατηρεί και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Οσοι έχουν γνωρίσει τον Αργεντινό μέσα από την παρουσία του στα αποδυτήρια αλλά και έξω από αυτά, κάνουν λόγο για έναν… ωραίο άνθρωπο. Εναν παίκτη που ζει για το ποδόσφαιρο και απολαμβάνει έως τώρα παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, περνώντας αρκετές ώρες με τους συμπαίκτες του και εκτός γηπέδου. Τόσο με τους… παλιούς όσο και με τους «μικρούς» της ομάδας, τους οποίους συμβουλεύει στον βαθμό που μπορεί.

Ηδη οι περισσότεροι-αν όχι όλοι- «πίνουν» νερό στο όνομα του, έχοντας να πουν μόνο καλά λόγια τον Αργεντινό μέσο, ο οποίος χαίρεται που βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα και στον ΑΡΗ. Και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Προτεινόμενα Άρθρα