Ώρα να σκοράρει

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ καλείται να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, προκειμένου να μην απομακρυνθεί περισσότερο από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να «επιστρατεύσει» το δυνατό του όπλο. Το γκολ.

Η ήττα στην Λαμία δεν αφήνει περιθώρια στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου για περαιτέρω απώλειες, γι’ αυτό και κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, πρέπει να έρθει το «τρίποντο» της νίκης. Το «στοίχημα» των «κιτρίνων» είναι να… ξεκλειδώσουν την δυνατή άμυνα της ομάδας του Άκη Μάντζιου, η οποία όταν αγωνίζεται εντός έδρας δέχεται γκολ με το… σταγονόμετρο. Πιο συγκεκριμένα, στα 7 εντός έδρας ματς που έχει δώσει η «Ελαφρά Ταξιαρχία», έχει δεχτεί συνολικά 3 γκολ (2 από την Καλλιθέα και 1 από τον Αχαρναϊκό) και στα 5 εξ’ αυτών έχει καταφέρει να διατηρήσει το 0 στην άμυνα.

Την Κυριακή, ο ΑΡΗΣ οφείλει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσής, να πιέσει ασφυκτικά τους αντιπάλους του και να παραβιάσει την εστία τους, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Προτεινόμενα Άρθρα