Το ανύπαρκτο οφ-σάιντ στον Παυλίδη (pic&vid)

από AllAboutARIS

Ο Μπάμπης Παυλίδης στο 65ο λεπτό είχε την ευκαιρία να σκοράρει το τρίτο γκολ του ΑΡΗ, αλλά ο επόπτης Φραγκιαδάκης τον υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφ-σάιντ.

Ο ΑΡΗΣ, στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα είχε την ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματά του όταν ο Ίλιτς με ωραία κάθετη πάσα έβγαλε τετ-α-τετ τον Παυλίδη που κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας. Ο επόπτης Φραγκιαδάκης όμως σταμάτησε την προσπάθεια των παικτών του ΑΡΗ, υποδεικνύοντας σε θέση οφ-σάιντ τον Παυλίδη.

Όπως φαίνεται και από το ριπλέι, ο μέσος των «κιτρίνων» φεύγει από κανονική θέση, καθώς τον καλύπτει ο Μπαρτολίνι. Ο Α΄ βοηθός ενήργησε λανθασμένα στην συγκεκριμένη φάση και στέρησε από τον ΑΡΗ μια σημαντική ευκαιρία, που είχε πολλές πιθανότητες να καταλήξει σε γκολ. Ο παρατηρητής του αγώνα έβαλε χαμηλό βαθμό στον Φραγιαδάκη, ο οποίος παραπέμπεται. Η ουσία όμως είναι ότι ο ΑΡΗΣ δεν σκόραρε, το ματς έληξε 2-2 και οι βαθμοί δεν επιστρέφονται.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την φάση με τον Παυλίδη και όλες της επίμαχες φάσεις της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Προτεινόμενα Άρθρα