«Ο ΑΡΗΣ παραμένει φαβορί για άνοδο»

από AllAboutARIS

”Είναι κομβικό το παιχνίδι στον Εύοσμο, τα κρίσιμα παιχνίδι ο ΑΡΗΣ τα έχει στην έδρα του στο δεύτερο γύρο”

Ο τεχνικός, Περικλής Αμανατίδης, μίλησε για την πορεία του ΑΡΗ και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή του AllAboutARIS On Air:

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί ένα γκρουπ τριών ομάδων με ΑΡΗ, Απόλλωνα και Λαμία, αλλά είναι ακόμη νωρίς για να πούμε περισσότερα. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμη και έναν ολόκληρο γύρο ακόμα. Κάποιες ομάδες μπορεί να πιέσουν και να αλλάξουν τις καταστάσεις. Ομάδες όπως ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα, ο Αγροτικός είναι ακόμη εντός στόχων. Φαβορί με την μέχρι τώρα εικόνα παραμένει ο Απόλλων, αλλά και ο ΑΡΗΣ και η Λαμία είναι σε καλή βαθμολογική θέση».

Για τον ΑΡΗ: «Ο ΑΡΗΣ βάσει ονόματος θα περίμενε κανείς πως θα έχει την πορεία του Απόλλωνα, αλλά μέχρι στιγμής δεν γίνεται. Παραμένει όμως φαβορί για την άνοδο. Είναι μικρή η διαφορά βαθμών και ο ΑΡΗΣ τους έχει μέσα στην έδρα του και τους δυο. Αυτό που πρέπει να προβληματίσει τους ανθρώπους της ομάδας είναι που δυσκολεύεται».

Για το μειονέκτημα του ΑΡΗ: «Ο ΑΡΗΣ δημιουργεί στον αντίπαλο να παίξει καλά μαζί του. Σε αυτά ο ΑΡΗΣ πρέπει να είναι ακόμη καλύτερος, το προκαλεί το όνομα του και να ζει με αυτό. Δεν έχει αδυναμίες ο ΑΡΗΣ, έχει γεμάτο ρόστερ. Απλά, όλοι παίζουν με τον ΑΡΗ για να διακριθούνε. Αυτό φαίνεται και από τον Απόλλωνα που πανηγυρίζει με την ισοπαλία».

Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Παίζει μεγάλο ρόλο η αποβολή και η αντίδραση μετά από αυτήν. Φάνηκε πως ο ΑΡΗΣ έπαιζε για να κρατήσει το αποτέλεσμα και κλείστηκε πίσω με αποτέλεσμα να απειληθεί και να ισοφαριστεί. Είναι καλό το ρόστερ και του Απόλλωνα και οι ομάδες πρέπει να είναι προετοιμασμένες για όλα τα δεδομένα των αγώνων».

Για το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα: «Είναι μια καλή ομάδα πολύ βελτιωμένη και εκμεταλλεύονται την έδρα τους. Είναι, όμως, ένα γήπεδο που θεωρώ πως ο ΑΡΗΣ θα αισθανθεί καλύτερα σε αυτό το γήπεδο. Είναι κομβικό παιχνίδι για τον ΑΡΗ και να δουλέψει πολύ για να πάρει τη νίκη».

Για το παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα: «Το γεγονός πως ο Αστέρας θέλει να παίξει ποδόσφαιρο ευνοεί τον αγώνα αλλά δεν ξέρω αν ευνοεί και τον ΑΡΗ. Αυτό θα εξαρτηθεί από τον ΑΡΗ».

Για Τρίκαλα και ΟΦΗ: «Φαίνεται πως δεν είναι έτοιμες για αυτό το στόχο μετά από τα παιχνίδια που έπαιξαν. Θα παίξουν το ρόλο τους, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα προλάβουν να το καταφέρουν. Έχασαν πολλά παιχνίδια που πιθανότατα δεν θα χάσουν οι πρωτοπόροι».

Προτεινόμενα Άρθρα