Δεν έδειξε ενδεκάδα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το πιθανό σχήμα που αναμένεται να παρατάξει ο 59χρονος τεχνικός

Για μία ακόμη φορά ο Νίκο Αναστόπουλος επεέλεξε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του πριν από ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα και στην προκειμένη περίπτωση αυτό του Ευόσμου. 

Η χθεσινή προπόνηση δεν είχε δοκιμές όσον αφορά την ενδεκάδα, αν και το σημερινό σχήμα λογικά δεν θα διαφέρει πολύ από εκείνο της Ριζούπολης. 

Η σίγουρη αλλαγή είναι στα εξτρέμ, με τον Μιλούνοβιτς να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Ντούνη και να παίζει μαζί με τον Μπαργκάν. Ο Ιλιτς θα διατηρηθεί λογικά στην κορυφή της επίθεσης, ενώ μία θέση παραμένει ανοικτή στο χώρο της μεσαίας γραμμής. 

Τάτος και Πίτου αισθάνονται καλύτερα, όμως κανένας από τους δύο δεν είναι 100% έτοιμος και δεν αποκλείεται να μοιραστούν τον χρόνο σήμερα. Ισως ο αρχηγός του ΑΡΗ να είναι εκείνος που έχει οριακό προβάδισμα για να ξεκινήσει ως εσωτερικός χαφ μαζί με τον Παυλίδη, κάτι που θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν το ματς. Ο Ρόβας θα είναι ο μοναδικός χαφ μπροστά από Ταυλαρίδη-Σόουζα. Ο Μπούρμπος θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ Τζανακάκης και Καράμπελας «παίζουν» για το αριστερό, με τον Διούδη τέλος να διατηρείται κάτω από τα δοκάρια.

Προτεινόμενα Άρθρα