Η… βροχή ανησυχεί τον Γκριεζμάν

από AllAboutARIS

Όσο περνά ο καιρός, τα σενάρια μετακίνησης του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «φουντώνουν», καθώς η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται πρόθυμη να καλύψει την ρήτρα των 100 εκατ. ευρώ που έχει βάλει η Ατλέτικο Μαδρίτης στον Γάλλο επιθετικό.

Ο ίδιος πάντως, δείχνει επιφυλακτικός για μια επικείμενη μετακόμιση στην Αγγλία, λόγω… καιρού, ενώ τόνισε πως αυτήν την στιγμή δεν σκέφτεται να φύγει, χωρίς ωστόσο να το αποκλείει στο κοντινό μέλλον.

«Αρχικά, η αλήθεια είναι πως όταν το 2014 έφυγα απ’ την Σοσιεδάδ για να έρθω στην Ατλέτικο, ένιωθα μια ισχυρή επιθυμία να αλλάξω σύλλογο. Τώρα δεν έχω αυτήν την αίσθηση. Ωστόσο, δεν ξέρουμε πως θα τελειώσει η σεζόν. Εάν τελειώσει άσχημα, τότε ίσως χρειαστεί να κάνω στον εαυτό μου την ερώτηση. Αυτήν την στιγμή πάντως, δεν το σκέφτομαι» δήλωσε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στους πιθανούς προορισμούς του σε περίπτωση που εν τέλει αποχωρήσει. «Ρωτάω τον εαυτό μου: πού μπορώ να πάω; Στην Ισπανία υπάρχει η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ. Στην Μπαρτσελόνα υπάρχουν οι Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες, ενώ στην Ρεάλ δεν μπορώ να πάω λόγω της τωρινής μου ομάδας.

Είναι σαν να υπάρχει μια άτυπη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων να μην πηγαινοέρχονται ποδοσφαιριστές μεταξύ τους. Το πρωτάθλημα της Γερμανίας δεν με ελκύει ιδιαίτερα, όπως και της Γαλλίας για την ώρα. Σε ότι αφορά την Αγγλία, έχω αμφιβολίες για την καθημερινότητά μου. Η βροχή, η κακοκαιρία… Πρέπει να είμαι χαρούμενος έξω».

Προτεινόμενα Άρθρα