«Θα υποφέρουμε στη Βαρκελώνη»

από AllAboutARIS

Οι παίκτες και ο προπονητής της Παρί υπογράμμισαν πως τίποτα δεν έχει τελειώσει στην υπόθεση πρόκριση, κρατώντας χαμηλούς τόνους εν όψει του επαναληπτικού της Βαρκελώνης.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της Παρί, ενώ ταυτόχρονα οι Παριζιάνοι έχουν καθαρό σκορ πρόκρισης το οποίο πρέπει να διαχειριστούν. Βέβαια η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να παραδώσει έτσι απλά τα όπλα αν και χρειάζονται πολλά παραπάνω από μία καλή εμφάνιση για να ανατραπεί το 4-0.

Ο κορυφαίος του χθεσινού αγώνα Άνχελ Ντι Μαρία δήλωσε: «Όλοι μας λειτουργήσαμε άψογα χθες. Ο προπονητής μας είχε ζητήσει ολοκληρωτική εμφάνιση και όλα δούλεψαν τέλεια ώστε να επιτευχθεί αυτό. Το ζήτημα είναι να πάρουμε την πρόκριση και μία ομάδα σα τη Μπαρτσελόνα δε μπορούμε να τη θεωρήσουμε τελειωμένη σε καμία περίπτωση. Όπως σκοράραμε εμείς 4 γκολ σήμερα έτσι μπορούν να το κάνουν και αυτοί και για να προκριθούμε πρέπει να δείξουμε τα ίδια στοιχεία στη Βαρκελώνη και να μη τους δώσουμε τα περιθώρια να το κάνουν».

Ο προπονητής της Παρί Ουνάι Έμερι προσέθεσε : «Είχαμε πει για τη σπουδαιότητα του πρώτου αγώνα. Παίζαμε μπροστά στο κοινό μας και καταφέραμε να πάρουμε μία τεράστια νίκη χωρίς μάλιστα να δεχτούμε γκολ. Ακόμη πολύ σημαντικό είναι πως δεν αποβλήθηκε κανείς παίκτης και έτσι θα είμαστε πανέτοιμοι για τον αγώνα της Ισπανίας. Θα πάμε εκεί έχοντας στο μυαλό μας ότι η πρόκριση ξεκινάει από το 0-0».

Προτεινόμενα Άρθρα