"Έχουμε έναν ολόκληρο γύρο ακόμη"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΑΡΗ μετά την ισοπαλία κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΡΗ, Νίκου Αναστόπουλου μετά την ισοπαλία κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που είμαστε θεατές στο ίδιο έργο. Χωρίς ο αντίπαλος να κάνει φάση, δεχόμαστε ένα γκολ σε τέτοιο χρονικό σημείο του παιχνιδιού που δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Δεχθήκαμε ένα τέρμα, παρόλο που μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμη ένα τέρμα και να το καθαρίσουμε το παιχνίδι. Το γκόλ έγινε, όμως απο εκεί και πέρα ελέγχαμε το παιχνίδι χωρίς ο Διούδης να πιάσει την μπάλα, έγινε ένα κόρνερ, μια αναμπουμπούλα, πράγμα που έγινε και σητν Λαμία, με την έννοια ότι έγινε μια φάση στο 65 από την Λαμία και γκολ.Έτσι έγινε και σήμερα. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Δεν χρειάζεται να τα βάψουμε μαύρα ούτε να κατεβάσουμε το κεφάλι. Υπάρχει ένας γύρος ακόμη. Εμείς σαν ΑΡΗΣ που είμαστε δεν κοιτάμε τι κάνει ο άλλος, κοιτάμε τι κάνουμε εμείς. Αυτό έχει σημασία για εμάς και με αυτό το σκεπτικό προχωράμε. Μαύρα και μνημόσυνα δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα μας. Συνεχίζουμε… Προχωράμε και πάμε στον επόμενο. 

Για το τρίτο στραβοπάτημα της ομάδας: «Όταν είμαστε υγιείς, μπορούμε να κερδίσουμε το οποιοδήποτε παιχνίδι σε οποιαδήποτε έδρα. Τρίτο σερί καρμπόν έγινε σήμερα. Σημασία έχει τι κάνουμε εμείς, είμαστε ομάδα τέτοια που μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα. Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό, θα φοβηθούμε τον δεύτερο γύρο; Ο ΑΡΗΣ δεν διασύρεται πουθενά. Δεν υπάρχει φάση σήμερα δεν υπάρχει απόκρουση. Καθαρά θέμα ατυχίας ήταν αυτά τα τρία παιχνίδια για τον ΆΡΗ».

Στη συνέχεια τόνισε: « Έχει τελειώσει το πρωτάθλημα; Μπορείτε να βάλετε το χέρι στο ευαγγέλιο ότι δεν θα ανέβει ο ΑΡΗΣ; Τι να κάνω; Να τα βάλω με το διαιτητή ή με τον Θεό; Πρώτη φορά παραφέρθηκα σαν προπονητής και με απέβαλλε στη Λαμία. Μου αφαίρεσε το δικαίωμα να γυρίσω στο 85΄το ματς».

Για το αν μπορεί να ανέβει ο ΑΡΗΣ είπε: «Υπάρχει ένας γύρος, ένα ματς ακόμα. Μπορεί κάποιος να μου πει οτι ο Απόλλων και η Λαμία βγαίνει, και εμείς οχι; Ορισμένοι νομίζουν ότι στη β΄εθνική θα είμαστε Μπαρτσελόνα. Ο Αγροτικός προς τιμήν του έδινε μάχες σήμερα. Εύχομαι να έχει το ίδιο πάθος και στα άλλα ματς με Λαμία και Απόλλωνα. Αλίμονο αν δεν πιστεύουμε πως με έναν γύρο ακόμη ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να ανέβει. Ο ΑΡΗΣ έχει ένα κίνητρο. Η κατάσταση είναι στο χέρι μας. ».

Για την αλλαγή του Ραούλ Μπράβο ως αμυντικό χαφ είπε: «Είναι παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Ρεαλ αριστερό μπακ. Ο Ραούλ Μπράβο μπήκε για μια συγκεκριμένη δουλειά. Ξέρουμε και γνωρίζουμε πως το 80% των γκολ που πετυχαίνει ο Αγροτικός είναι από στημένα.  Μπήκε για να καθαρίσει το ψηλό παιχνίδι».

Προτεινόμενα Άρθρα