Νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δοκιμάζεται στην έδρα της Σπάρτης την προσεχή Τετάρτη (22/02) και αποκλειστικός στόχος των «κιτρίνων» είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Τελευταία φορά που η ομάδα του Αναστόπουλου έφυγε με νίκη από έδρα αντιπάλου, ήταν στις 21/01 όταν και επικράτησε του Αχαρναϊκού με 1-2. Ακολούθησε η νίκη επί του Ο.Φ.Η. στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μετά οι τρεις εκτός έδρας δοκιμασίες με Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης και Αγροτικό Αστέρα, εκεί όπου οι «κίτρινοι» σημείωσαν 2 ισοπαλίες και μία ήττα (2-2 με Απόλλωνα, 1-1με Αγροτικό Αστέρα και 1-0 με Λαμία).

Το Σαββατοκύριακό που μας πέρασε, οι παίκτες του Αναστόπουλου είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν , καθώς ο Πανθρακικός έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και το ματς κατοχυρώθηκε με 3-0 υπέρ τους. Πλέον, ο ΑΡΗΣ καλείται την Τετάρτη στην Σπάρτη απέναντι στην τοπική ομάδα, πρωτίστως, να κερδίσει για να μην χάσει κι άλλο έδαφος στην βαθμολογία και σε δεύτερο χρόνο να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση που θα του τονώσει και την ψυχολογία, εν όψει της συνέχειας.

Προτεινόμενα Άρθρα