«Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας»

Το θέμα που έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα με τη Λαμία, είναι φυσιολογικό να έχει γίνει θέμα συζήτησης και στα αποδυτήρια του ΑΡΗ.

Οι παίκτες παρακολουθούν και αυτοί τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ολοι όμως γνωρίζουν ότι άσχετα με τι θα αποφασιστεί στις δικαστικές αίθουσες, πρέπει να λειτουργούν με δεδομένο ότι η ομάδα βρίσκεται έξι βαθμούς από τις θέσεις ανόδου και οφείλει να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται για να αντιστρέψει την υπάρχουσα κατάσταση. Κάτι που τους τόνισε στη χθεσινή προπόνηση και ο Νίκος Αναστόπουλος. 

«Υπάρχει αυτό το θέμα με τη Λαμία, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να κοιτάμε τη δουλειά μας και τίποτε άλλο. Από τη Σπάρτη και μετά ακολουθεί ένα βατό πρόγραμμα και πρέπει να δώσουμε όλα», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του «Αναστό» πριν από την προπόνηση προς τους παίκτες του, προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους όσο αφορά το ζήτημα που έχει προκύψει με τους Φθιωτούς που φυσικά μπορεί να ευνοηθεί τον ΑΡΗ. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν πρέπει να αποσπάσει την προσοχή κανενός… 

Προτεινόμενα Άρθρα