Επιστροφές και ανοικτές θέσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τουλάχιστον ένα νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα

Μία εβδομάδα μετά την ισοπαλία με τον Αγροτικό Αστέρα, ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις κόντρα στη Σπάρτη. Εκεί όπου δεν αναμένεται να «κατέβει» με πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το ματς του Ευόσμου. 

Βάσει των χθεσινών δοκιμών το Αναστόπουλου, η ενδεκάδα δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές, πλην της επιστροφής κάποιων προσώπων όπως και των ανοικτών θέσεων που υπάρχουν. 

Στην άμυνα, μετά από δύο αγώνες ο Καράμπελας φαίνεται ότι θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και θα συμπληρώσει την αμυντική τετράδα μαζί με Ταυλαρίδη, Σόουζα και Μπούρμπο, μπροστά από τον Διούδη 

Στον χώρο του κέντρου, η διαφαινόμενη απουσία του Ρόβα δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στον Πίτου για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Παυλίδη, την ώρα όμως που ο Ανάκογλου είναι αρκετά ανεβασμένος και βρίσκεται στα υπόψιν του Αναστόπουλου. 

Στις πλευρές, η επιστροφή του Ντούνη στο αρχικό σχήμα συγκετρώνει αρκετές πιθανότητες. Μπαργκάν και Μιλούνοβιτς διεκδικούν την άλλη θέση, με τον Ιλιτς λογικά να ξεκινάει στην κορυφή, λίγο πιο μπροστά από τον Τάτο.

Προτεινόμενα Άρθρα