"Με νέο προπονητή την Κυριακή"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Την στιγμή που διαδίδονταν τα περί παραμονής Αναστόπουλου, ο Καρυπίδης με δήλωσή του στο Ρύσιο ξεκαθάρισε ότι ο ΑΡΗΣ θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο την Κυριακή

Το AllAboutARIS όπως και σε κάθε περίπτωση δεν παίζει ούτε με τα νεύρα του κόσμου, ούτε αναπαράγει με copy paste ειδήσεις που δεν ισχύουν. Ποτέ δεν υπήρξε θέμα παραμονής του Νίκου Αναστόπουλου που τόσο εύκολα αναπαρήγαγαν διάφορα σάιτ χωρίς να ψάξουν το θέμα και στον βωμό ορισμένων κλικ ή του να…προλάβουν να γράψουν κάτι που δεν ισχύει. 

Σας ενημερώσαμε λίγο νωριτερα ότι δεν υπάρχει θέμα παραμονής Αναστόπουλου. Αυτό επιβεβαιώθηκε και επίσημα μέσω του κ. Καρυπίδη όταν έφευγε από το Ρύσιο μιλώντας στο AllAboutARIS: “Είναι οριστική η λύση της συνεργασίας με το Νίκο Αναστόπουλο. Δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Έχουμε ήδη μιλήσει με το Νίκο και την Κυριακή ο ΑΡΗΣ θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο του”.

Πλέον το βράδυ ο κ. Αναστόπουλος θα συναντηθεί με τον Σίμο Ορφανίδη προκειμένου να διευθετήσουν τα της λύσης του συμβολαίου και τις οικονομικές λεπτομερειες του διαζυγίου με τον Έλληνα τεχνικό να φεύγει ως φίλος από την ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα