«Μπορεί να ξεπεράσει τον Φαν Ντερ Σάαρ ο Ντε Χέα»

από AllAboutARIS

Οι φήμες για μεταγραφή του Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν φουντώσει με τον Ερέρα να παροτρύνει το συμπαίκτη του να κερδίσει πολλά ακόμα τρόπαια στο Μάντσεστερ αντί να φύγει.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου να θωρακίσει τη θέση «1» το προσεχές καλοκαίρι, καθώς ο Κέιλορ Νάβας δεν αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή του Ζινεντίν Ζιντάν για το τέρμα της ομάδας. Ο βασικός στόχος για τους «μερένχες» είναι οι Κουρτουά και Ντε Χέα. Την περίπτωση του Iσπανού τερματοφύλακα είχε εξετάσει και στο παρελθόν η Ρεάλ όμως τότε για…γραφειοκρατικούς λόγους δεν είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Φέτος αναμένεται να κάνει εκ νέου πρόταση στη Μαν.Γιουνάιτεντ προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Ο Άντερ Ερέρα συνυπολογίζοντας τις εν λόγω φήμες μετά τον τελικό του EFL CUP, δήλωσε: «Έχει ένα καλό συμβόλαιο εδώ και οι φίλοι της ομάδας θέλουν να παραμείνει. Ο ίδιος είναι αρκετά ήρεμος, δε βιάζεται να μεταγραφεί κάπου και δεν είναι κάτι που τον αγχώνει ή τον απασχολεί». 

Το συμβόλαιο του με τους «κόκκινους διαβόλους» λήγει το 2019, όμως άπαντες στην «κόκκινη» μεριά του Μάντσεστερ ευελπιστούν να κάτσει για πολλά χρόνια εκεί, παρόλο που αρκετές ομάδες πιέζουν για την απόκτησή του.

Στα ίδια πλαίσια ο Ερέρα συνέχισε τονίζοντας: «Όσο κερδίζουμε τίτλους τόσο περισσότερους λόγους θα έχει για να μείνει εδώ. Προσωπικά θέλω να κάτσει πολλά χρόνια ακόμα όχι μόνο γιατί είναι πολύ καλός μου φίλος, αλλά και γιατί δεν υπάρχουν πολλοί τερματοφύλακες που μπορούν να σου εξασφαλίσουν πόντους κατά αυτόν τον τρόπο».

Ενώ τέλος υποστήριξε πως σε περίπτωση που ο Ντε Χέα μείνει στη Γιουνάιτεντ, θα μπορούσε όχι μόνο να γίνει θρύλος της ομάδας όπως οι Σμάιχελ και Φαν Ντερ Σάαρ, αλλά και να τους ξεπεράσει.

Προτεινόμενα Άρθρα