Φουλ ρυθμοί με το καλημέρα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Προπόνηση υψηλής έντασης για τους ποδοσφαιριστές

Η χθεσινή προπόνηση ήταν η πρώτη του Νίκου Κωστένογλου και θεωρητικά μπορεί να χαρακτηριστεί ως αναγνωριστική. Ο 47χρονος κόουτς όμως δεν χαρίστηκε…

Οι παίκτες πήραν μία πρώτη… δυνατή γεύσή από τον τρόπο που δουλεύει ο νέος τεχνικός της ομάδας στις προπονήσεις, με υψηλή ένταση στη μεγαλύτερη διάρκεια του προγράμματος και αρκετή τακτική. Ασκήσεις ταχυδύναμης με μπάλα, κυκλοφορία σε μικρούς χώρους και οικογενειακό διπλό ήταν οι βασικοί άξονες της πρώτης προπόνησης του Κωστένογλου. Ειδικά στο τελευταίο κομμάτι ο προπονητής του ΑΡΗ έδωσε αρκετή έμφαση και δούλεψε στην προώθηση και την ανάπτυξη του παιχνιδιού από την άμυνα. Ο τομέας δηλαδή που ο φετινός ο ΑΡΗΣ έχει παρουσιάσει σημαντικό πρόβλημα. 

Οσον αφορά την ενδεκάδα είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα. Χθες πάντως αυτοί που αγωνίστηκαν ως βασικοί, ήταν πάνω-κάτω οι ίδιοι που ξεκίνησαν το παιχνίδι με την Καρδίτσα. Μέσα στις προπονήσεις των επόμενων ημερών, θα φανούν και περισσότερα πράγματα για τις σκέψεις του Κωστένογλου σχετικά με το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στον Αιγινιακό. 

Προτεινόμενα Άρθρα