«Όλοι τρέχουμε εδώ»

από AllAboutARIS

Τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Σέρχιο Ράμος να έχει μαλώσει τους συμπαίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα με τη Λας Πάλμας, εξαιρώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έβαλε ο ίδιος ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τις φωνές στους συμπαίκτες του έβαλε ο Σέρχιο Ράμος στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τη Λας Πάλμας, το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης γύρισε από 1-3 σε 3-3, σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή «Jugones». Από την “κατσάδα”, φερόταν να έχει γλιτώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στον οποίο ο Ράμος έδωσε, υποτίθεται, την άδεια να μην «σκοτώνεται» στο γήπεδο.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού κόντρα στην Εϊμπάρ, ο αρχηγός της «βασίλισσας» έβαλε τα πράγματα στη θέση τους διαψεύδοντας τα όσα ειπώθηκαν για εκείνον και τον Κριστιάνο στην εν λόγω εκπομπή.

«Δεν είναι αλήθεια. Θα πρέπει να ενημερώνεστε, να βλέπετε τα στοιχεία και να λέτε αλήθεια. Μιλήσαμε στο ημίχρονο στο ματς με τη Λας Πάλμας, και ότι είπαμε δεν βγήκε από εκεί και είμαι χαρούμενος για αυτό. Τις προάλλες δεν είπα ότι ο Κριστιάνο δεν χρειάζεται να τρέχει, όλοι τρέχουμε εδώ. Είμαστε όλοι ίσοι και το κλειδί βρίσκεται στην ανταγωνιστικότητά μας». 

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα