Πολύ πάθος αλλά μέχρι εκεί

από AllAboutARIS

Άριστα στη διάθεση, λίγα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι για τους παίκτες του ΑΡΗ. Καλός ο Μπαργκάν και έκπληξη η εμφάνιση του Χαριτωνίδη.

ΔΙΟΥΔΗΣ: δεν χρειάστηκε είναι η αλήθεια να κάνει τη μεγάλη επέμβαση αφού ο Αιγινιακός δεν έκανε φάσεις. Ηταν σταθερός στα 2-3 σουτ που έγιναν και «καθάρισε» όλα τα στημένα και γενικά τις σέντρες προς την εστία του.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Στα πρώτα λεπτά ο Κωστένογλου είχε παράπονα από αυτόν στο τακτικό κομμάτι. Σταδιακά τα διόρθωσε, ανέβασε απόδοση και ψυχολογία και βοήθησε πολύ, ιδίως στο μισό γήπεδο και σε φάσης άμυνας, όπως η καθοριστική προβολή που έκανε προς το τέλος πριν ο Μπουρντουζάν μπει στην περιοχή.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Τον προτίμησε ο προπονητής του από τον Τσουμάνη και τουλάχιστον για το πάθος και τη διάθεση που έβγαλε δεν πρέπει να έχει παράπονο. Αμυντικά δεν απειλήθηκε, απομάκρυνε χωρίς πολλά-πολλά την μπάλα και φυσικά αποβλήθηκε άδικα στο τέλος.  

ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ: Δεν κατάφερε να βγάλει το ημίχρονο αφού αποχώρησε λόγω θλάσης. Στο διάστημα που έπαιξε πάντως ήταν απροσπέλαστος και ανίκητος στον αέρα, εξαφανίζοντας τον Μπουρντουζάν.

ΟΥΓΚΟ ΣΟΟΥΖΑ: Καλό παιχνίδι από τον πορτογάλο που έδωσε και κέρδισε τις περισσότερες μάχες με τον Μπουρντουζάν και τον Ζγκούρη, ήταν σταθερός και χωρίς λάθη.  

ΡΟΒΑΣ: Επέστρεψε στην ενδεκάδα και έδωσε και την ψυχή του στο διάστημα που αγωνίστηκε. Κέρδισε πολλές μάχες, πήρε αρκετά φάουλ, είχε καθαρό μυαλό και βγήκε όταν κουράστηκε αφού δεν είχε παιχνίδια εσχάτως στα πόδια του.

ΠΙΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ: Ως δεύτερος αμυντικός μέσος ήταν αυτός που πήρε κάποιες πρωτοβουλίες να φτιάξει παιχνίδι, δίχως όμως πολλή επιτυχία. Είχε φοβερό πάθος, πήγαινε με δύναμη στις φάσεις, και έδωσε τα πάντα παρά το γεγονός ότι για ένα διάστημα στο τέλος έπαιζε με πρόβλημα στον αστράγαλο. Μελανό του σημείο οι μέτριες εκτελέσεις στα στημένα που είχε εντολή να χτυπάει.

ΤΑΤΟΣ: Αν εξαιρέσει κανείς την ωραία προσπάθεια και το γκολ που σημείωσε στο ξεκίνημα, στο υπόλοιπο διάστημα ήταν μέτριος και δεν βοήθησε τον ΑΡΗ να κρατήσει και να κυκλοφορήσει μπάλα.Στην επανάληψη έμεινε νωρίς από δυνάμεις και σωστά αντικαταστάθηκε από τον Κωστένογλου.

ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ: Μπορεί επιθετικά να μην φάνηκε καθόλου και να μην απείλησε, είχε όμως μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που πήγαινε στις φάσεις και τη διάθεση που έβγαλε στο ματς.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ:  Ο καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ στο Αιγίνιο και ο πιο επικίνδυνος μεσοεπιθετικά. Ταλαιπώρησε πολύ τους αντιπάλους του στην αριστερή πλευρά, έκανε την πάσα στον Τάτο στη φάση του γκολ, πήρε φάουλ αλλά δεν απείλησε.

ΙΛΙΤΣ: Αρκετά κινητικός, δραστήριος με συμμετοχή στο πρώτο γκολ αλλά και πρωταγωνιστής στη τεράστια ευκαιρία του 46΄ να κάνει δυο τα γκολ του  ΑΡΗ.   

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ: Πρώτη εμφάνισή του στο πρωτάθλημα και πολύ καλή μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν είχε παιχνίδια, σε σημείο να αναρωτιέσαι γιατί δεν είχε πάρει ευκαιρίες νωρίτερα. Καθάρισε όλα τα ψηλά, ήταν δυνατός, με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία. Η εμφάνισή του θα τον βοηθήσει ψυχολογικά αφού με τον τραυματισμό του Ταυλαρίδη θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Δεν ξεκίνησε μετά από πολύ καιρό αλλά όταν πέρασε ως αλλαγή ήταν πολύτιμος με κράτημα της μπάλας, και βοήθεια και ανασταλτικά.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Μπήκε στο τέλος για να πιέσει ψηλά και το έκανε με διάθεση. Είχε μια καλά κεφαλιά προς την εστία.

Προτεινόμενα Άρθρα