Πιστεύουν στο θαύμα οι αθλητικές εφημερίδες της Καταλονίας (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πάνε για το θαύμα οι Καταλανοί κόντρα στην Παρί

Μπορεί την ανατροπή η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Καταλονίας, λίγες ώρες πριν τον επαναληπτικό αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Καμπ Νου». Οι «μπλαουγκράνα» είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία, τονίζουν τα Μέσα της Βαρκελώνης.

«Mision (IM)posible»

«Αποστολή (α)δυνατή», γράφει στο πρωτοσέλιδό της η «Mundo Deportivo», η οποία αναρωτιέται αν μπορεί η Μπαρτσελόνα να ανατρέψει το εις βάρος της 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν και να προκριθεί εκείνη στην επόμενη φάση του Champions League. Στην κεντρική φωτογραφία δεσπόζει αγκαλιασμένο το περίφημο «MSN», δηλαδή οι Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες, που εύχονται να ζήσουν και απόψε στιγμές χαράς.

Παράλληλα φιλοξενείται η δήλωση του Λουίς Ενρίκε που λέει ότι «αν εκείνοι μας έβαλαν τέσσερα γκολ, εμείς μπορούμε να βάλουμε έξι».

Από την άλλη υπάρχουν και τα λόγια του Ουνάι Έμερι που αναφέρει ότι «είμαστε έτοιμοι να υποφέρουμε, όταν πρέπει να υποφέρουμε».

«Απόψε μπορείτε να γράψετε ιστορία»

Η «Sport» είναι πιο αισιόδοξη για την αποψινή ανατροπή. Στο πρωτοσέλιδο δεσπόζει το γήπεδο των «μπλαουγκράνα», το «Καμπ Νου», εκεί όπου θα γίνει ο επαναληπτικός αγώνας με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ με μεγάλα γράμματα υπάρχει ο τίτλος – προτροπή «Απόψε μπορείτε να γράψετε ιστορία».

Πηγή: sport-fm.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα