Επιθετική προσέγγιση, νέα πρόσωπα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με επιθετικό σχήμα και νέα πρόσωπα σήμερα οι «κιτρινόμαυροι»

Για μία ακόμη φορά στις προχθεσινές του δηλώσεις, ο Νίκος Κωστένογλου εξέφρασε την επιθυμία του ο ΑΡΗΣ να παρουσιάσει κόντρα στον Κισσαμικό μία πιο επιθετική εικόνα και σαφώς καλύτερο θέαμα. 

Αυτά τα δύο «θέλω» ήταν και οι βασικοί άξονες στους οποίους κινήθηκε η προετοιμασία της ομάδας και οι δοκιμές του 47χρονου τεχνικού τις προηγούμενες ημέρες. Με αποκορύφωμα την χθεσινή… τελική πρόβα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Οπως και στις δοκιμές της Πέμπτης, έτσι και χθες ο κόουτς του ΑΡΗ έδειξε την προτίμηση του στον Χαριτωνίδη για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Σόουζα στα στόπερ, με τους Τσουμάνη-Τζανακάκη να είναι οι δύο μπακ και τον Διούδη στο τέρμα. Παυλίδης, Πίτου και Τάτος θα είναι η τριπλέτα στη μεσαία γραμμή και ο Ιλιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Το ερωτηματικό που ίσως να υπάρχει είναι στα… φτερά της μεσοεπιθετικής γραμμής και έχει να κάνει με τη θέση του τραυματία Μιλούνοβιτς. Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Κωστένογλου δοκίμασε κυρίως τον Νέτο στη δεξία πλευρά και λίγο τον Ανάκογλου. Χθες όμως καθ’ όλη τη διάρκεια του διπλού χρησιμοποίησε τον πρώην χαφ της ΑΕΚ ως δεξιό εξτρέμ και έτσι τον… έχρισε φαβορί έναντι του Βραζιλιάνου για να πάρει φανέλα βασικού. Ενα ερώτημα που θα απαντηθεί λίγο πριν το σημερινό παιχνίδι.

Προτεινόμενα Άρθρα