Πέρασε από τα Χανιά ο Πανσερραϊκός

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Με λυτρωτή τον Γκούρτσα, ο Πανσερραϊκός έφυγε με ένα πολύ σημαντικό διπλό από τα Χανιά, επικρατώντας 0-1 του ΑΟΧ

Πίσω του άφησε την εντός έδρας από τα Τρίκαλα ο Πανσερραϊκός, ο οποίος πέρασε από τα Χανιά, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακά του και τον Γκούρτσα.

Ο Σέρβος γκολκίπερ ήταν εξαιρετικός και στο πρώτο μέρος είχε πολλές επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Από το 21′ και μετά τα «λιοντάρια» είχαν ισορροπήσει και έχασαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Με την επανέναρξη, ο Βανκεβάι έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε. Στο 71′, ο Κάκκος παραλίγο να σκοράρει, αλλά ο Βασιλείου έβαλε το σώμα του και έσωσε. Στο 77′ ήταν η στιγμή του Γκούρτσα. Από μπαλιά του Ρούτση, ο άσος του Πανσερραϊκού βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και με γυριστό σουτ έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης (82′ Ντούμος), Βασιλείου, Ηρακλής, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος, Σταματής, Βαρούχας (74′ Λάσκαρης), Βανκεβάι.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Παπατζίκος, Σιάκκας, Καψάλης, Ρούτσης (90’+3′ Ντόραγκι), Φούσου, Τσιμίκας, Κάκκο (75′ Κανούλας), Γκούρτσας (90′ Τσελεπίδης).

Προτεινόμενα Άρθρα