Κάτι κουρασμένα παλικάρια

από AllAboutARIS

Καλούτσικο πρώτο ημίχρονο για τους παίκτες του ΑΡΗ, κατακόρυφη πτώση στο δεύτερο ημίχρονο που ευτυχώς δεν την πλήρωσε.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου πέρα από 1-2 μακρινά σουτ και μια παράλληλη σέντρα που ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία του Κισσαμικού.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Ήταν ίσως ο μόνος που φάνηκε να μην μένει από δυνάμεις. Καλός στο πρώτο ημίχρονο με πολλά ανεβάσματα, έπεσε λίγο η απόδοσή του στην επανάληψη αλλά δεν απειλήθηκε στην πλευρά του. Πρέπει όμως να βελτιώσει τις σέντρες του, η πλειονότητα των οποίων ήταν ακίνδυνη.

ΣΟΟΥΖΑ: Καλό ματς από τον πορτογάλο με καλές τοποθετήσεις  και καθαρό μυαλό στο διάστημα της πίεσης του Κισσαμικού.

ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ: Στα 70΄ περίπου λεπτά που αγωνίστηκε, ήταν σχεδόν άριστος λαμβάνοντας υπόψη και το ότι ήταν μόλις το δεύτερο ματς πρωταθλήματος που αγωνίστηκε. Δυνατός και πρώτος στην μπάλα δεν είχε προβλήματα. Άτυχος με τον τραυματισμό του.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Αρκέστηκε σε αμυντικό ρόλο ως επί το πλείστον στο ματς και ειδικά στην επανάληψη από το 60΄ και μετά είχε πολύ δουλειά από την πλευρά του αφού  ο Κισσαμικός έβγαζε παίκτη παραπάνω από εκεί και χρειάστηκε να καταθέσει όση ικμάδα δυνάμεων είχε.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο πέρασαν πολλές πρωτες μπάλες από τα πόδια του. Έπαιζε απλά ό΄πωςήταν η οδηγία του προπονητή του.  Φάνηκε κι αυτός να μένει από δυνάμεις στην επανάληψη. Στο τέλος έκανε ένα λάθος στον άξονα που ευτυχώς δεν στοίχισε.

ΠΙΤΟΥ: Πέρα από το γκολ που σημείωσε και 1-2 εκλάμψεις της δεδομένης ποιότητας που διαθέτει, δεν βοήθησε. Ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι αφού δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό και η άμυνά του ήταν… διακριτική στο διάστημα της πίεσης του Κισσαμικού.

ΤΑΤΟΣ: Αγωνίστηκε μόνο ένα ημίχρονο λόγω του προβλήματος στον προσαγωγό και ήταν καλός ,κάνοντας αυτά που του ζήτησε ο προπονητής του. θα μπορούσε να τελειώσει το ματς στο 43΄ με την ευκαιρία που έχασε.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Λίγα πράγματα από τον Μπαργκάν που ήταν φλύαρος και καθόλου αποτελεσματικός στις προσπάθειες που πήρε. Κι αυτός πολύ κουρασμένος στην επανάληψη, άφησε σε αρκετές περιπτώσεις μόνο του τον Τσουμάνη.

ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ: Ήταν η επιλογή του Κωστένογλου για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, κίνηση που δεν βγήκε στον έλληνα τεχνικό αφού ο Ανάκογλου τις περισσότερες φορές που έγινε κάτοχος της μπάλας, έκλινε προς τον άξονα. Στην επανάληψη μέχρι που έγινε αλλαγή αγωνίστηκε πίσω από τον Ίλιτς.  

ΙΛΙΤΣ: Μέτρια παρουσία από τον Σέρβο που ως επιθετικός περιοχής δεν είναι το ίδιο αποδοτικός από όταν παίζει περιφερειακά. Είχε την κάθετη πάσα στην ευκαιρία του Τάτου και μια τεράστια χαμένη δική του στο ξεκίνημα της επανάληψης. Χάθηκε από το 60΄ και μετά.

ΑΛΛΑΓΕΣ

NΕΤΟ: Μπήκε με την έναρξη της επανάληψης σε ρόλο δεξιού εξτρέμ χωρίς όμως να κάνει την διαφορά στο παιχνίδι του ΑΡΗ.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Μπήκε αντι του Χαριτωνίδη στο τελευταίο 20λεπτο και αμυντικά δεν έκανε λάθη απομακρύνοντας την μπάλα όταν έφτανε στα πόδια του.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Είναι φανερό ότι του λείπει ο ρυθμός αφού πλέον δεν παίζει πολύ και ίσως και ένα γκολ για να… ξεμπουκώσει. Πέρα από ένα αδύναμο σουτ, δεν βοήθησε αν και οφείλουμε να πούμε ότι στο διάστημα που αγωνίστηκε ο ΑΡΗΣ αμυνόταν στο μισό γήπεδο.

Προτεινόμενα Άρθρα