Στροφή στην αναμέτρηση με την Καλλονή από σήμερα για τον #ARISFC #ARIS

Πάει για το επόμενο

Στροφή στην αναμέτρηση με την Καλλονή από σήμερα για τον #ARISFC #ARIS

Επιστρέφουν οι παίκτες μετά το χθεσινό ρεπό

Η εμφάνιση κόντρα στον Κισσαμικό μπορεί να μην ήταν ιδανική, όμως οι τρεις βαθμοί ήρθαν και αυτούς είναι που κρατάει ο ΑΡΗΣ κοιτώντας τη συνέχεια της χρονιάς. Μία συνέχεια που έχει πλέον… Καλλονή.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες επιστρέφουν σήμερα το πρωί στις προπονήσεις και ξεκινούν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής στη Λέσβο. Η πρώτη ενός δύσκολου κύκλου αγώνων που έχει να δώσει η ομάδα. 

Ο Νίκος Κωστένογλου μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Καράμπελα που εξέτισε την τιμωρία του, περιμένοντας παράλληλα να δει την κατάσταση Τάτου και Χαριτωνίδη που αποχώρησαν με μικροπροβλήματα από τον τελευταίο αγώνα. 

Ενδιαφέρον βέβαια θα έχουν και όσα θα πει ο 47χρονος τεχνικός στους παίκτες του. Μετά το παιχνίδι με τον Κισσαμικό οι τόνοι ανέβηκαν στα αποδυτήρια από τον Καβαλιώτη κόουτς που είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του, αναγνωρίζοντας όμως και τα εμπόδια που υπάρχουν όπως και την υπομονή που χρειάζεται μέχρι η ομάδα να αρχίσει να βγάζει μεγαλύτερη διάρκεια μέσα στο γήπεδο.

Στα υπ’ όψιν ο Κούλπεπερ
Προηγούμενο άρθρο Στα υπ’ όψιν ο Κούλπεπερ
Επόμενο άρθρο Οι Αμερικανίδες του ΑΡΗ στις κορυφαίες της Α1!
Οι Αμερικανίδες του ΑΡΗ στις κορυφαίες της Α1!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News