Απειλή αφαίρεσης βαθμών στα Χανιά

από AllAboutARIS

Αν δεν καλυφθούν οι οικονομικές απαιτήσεις των δύο παικτών μέχρι την Δευτέρα, τότε θ΄ αφαιρεθούν 6 βαθμοί από τους Κρητικούς

Οι ανεξόφλητες οφειλές της ΠΑΕ Χανίων στους ποδοσφαιριστές Ανέστη Χατζηλιάδη και Ερντίν Πρίφτη, θα επιφέρουν αφαίρεση έξι βαθμών στους Κρητικούς, αν δεν τακτοποιηθούν μέχρι τη Δευτέρα!

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 26/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών  από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 27/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ερντίν Πρίφτη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών  από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Πηγή: mikriliga.com

Προτεινόμενα Άρθρα