Μετριότατοι αλλά… νικητές

από AllAboutARIS

Άλλη μια κάκιστη εμφάνιση από τους παίκτες του ΑΡΗ που έδειξαν και πάλι κουρασμένοι, άτολμοι, χωρίς νεύρο και φρεσκάδα.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Δυο-τρεις φορές που χρειάστηκε, δηλαδή σε σουτ της Καλλονής και στην μεγάλη ευκαιρία με τον Αγριμάκη αντέδρασε σωστά, όπως και σε όλες τις σέντρες.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Από τους παίκτες του ΑΡΗ αυτός που διατήρησε ως το τέλος τις δυνάμεις του. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα, πέρα από την φάση που στην πλάτη του βγαίνει ο Αγριμάκης στην ευκαιρία της Καλλονής. Επιθετικά είχε ένα σουτ αλλά όχι κάτι παραπάνω.

ΣΟΟΥΖΑ: Καλό ματς από τον πορτογάλο χωρίς βέβαια να πιεστεί και ιδιαίτερα. Όταν χρειάστηκε πάντως είχε καλές τοποθετήσεις και έγκαιρες επεμβάσεις.

ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ: Έδωσε πολλές μάχες με τον Σοφιάνη, τον δυνατό σέντερ φορ της Καλλονής και τις περισσότερες τις κέρδισε. Δεν απειλήθηκε σε άλλη φάση. Το μόνο που δεν έκανε σωστά ήταν 1-2 μέτριες απομακρύνσεις της μπάλας αλλά αυτό οφείλεται στην έλλειψη αγώνων.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Επέστρεψε στην ενδεκάδα αλλά όχι και τις καλές εμφανίσεις. Αμυντικά στο 20λεπτο που αγωνίστηκε ο Σισέ είχε προβλήματα όπως και σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Είχε αρκετές λάθος μεταβιβάσεις ενώ και επιθετικά όσες φορές ανέβηκε οι ενέργειές του δεν είχαν αποτελεσματικότητα. Βελτιώθηκε προς το τέλος.

ΡΟΒΑΣ: Επέστρεψε κι αυτός στην ενδεκάδα σε ρόλο αμυντικού μέσου. Είχε διάθεση όσο είχε δυνάμεις, έκοψε μπάλες αλλά είχε και 2-3 αβίαστες λάθος πάσες απόρροια του ότι φέτος δεν έχει ρυθμό από παιχνίδια.  

ΠΙΤΟΥ: Κατώτερος προηγούμενων εμφανίσεών του κυρίως όσο περνούσε η ώρα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν κακός και κάλυψε πολλούς χώρους αλλά στην επανάληψη άρχισε να βγάζει κούραση και σταδιακά… εξαφανίστηκε από το γήπεδο.

ΤΑΤΟΣ: Χωρίς να πιάσει την απόδοση που μπορεί ήταν μέσα στις 2-3 φάσεις που δημιούργησε ο ΑΡΗΣ χάνοντας τις δυο από αυτές. Είναι φανερό ότι προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τον άφησαν πίσω αφού θα τον χρειαστεί ο ΑΡΗΣ στα δύσκολα ματς που έρχονται.  

ΝΤΟΥΝΗΣ: Δεν άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Κωστένογλου αφού δεν του βγήκε ούτε μια προσπάθεια που πήρε στην πλευρά του, αναγκάζοντας τον προπονητή του να τον αποσύρει σχετικά γρήγορα.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Ο άτυχος του παιχνιδιού αφού δεν πρόλαβε να παίξει και πολύ λόγω τραυματισμού.

ΙΛΙΤΣ: Θα ήταν μοιραίος αφού και πάλι έχασε απίστευτη ευκαιρία μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα αλλά έγινε ήρωας σκοράροντας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ένα γκολ που ίσως μετρήσει πολύ στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Μπήκε νωρίς στο ματς αντί του Μπαργκάν. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε φορ χωρίς να τον αισθανθεί η αντίπαλη άμυνα. Στην επανάληψη ο Κωστένογλου τον έβαλε στη γραμμή για να κάνει χώρο στον Ίλιτς. Είχε 1-2 άστοχες κεφαλιές, έδωσε μάχες αλλά έμεινε μακριά από τις ευκαιρίες.

ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ: Στα λεπτά που αγωνίστηκε δεν βοήθησε αλλά πιστώνεται την ασίστ στον Ίλιτς στη φάση του γκολ έστω και αν μάλλον για ανάποδο ψαλίδι πήγαινε…

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Μπήκε στο τελευταίο 20λεπτο για να βοηθήσει στην καλύτερη μεταφορά της μπάλας στην επίθεση και το έκανε χωρίς λάθη ενώ κράτησε και τη θέση του μπροστά από τα στόπερ.

Προτεινόμενα Άρθρα