"Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μπαργκάν"

από AllAboutARIS

"Επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις ο Ταυλαρίδης και σε 7-10 ημέρες θα είναι έτοιμος", σχολίασε ο κ. Πανταζής

Ο γιατρός του ΑΡΗ, Βαγγέλης Πανταζής, μίλησε για τον χθεσινό τραυματισμό του Κενάν Μπαργκάν στη Μυτιλήνη,ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά και για την επιστροφή του Στάθη Ταυλαρίδη.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Πανταζής στην εκπομπή “AllAboutARIS ON AIR” και τον Libero 107,4.

Αναλυτικά:

Για τον Μπαργκάν: «Η σημερινή μαγνητική έδειξε ότι ο Μπαργκάν υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου της αριστεράς ποδοκνημικής, ενώ δύο σπουδαίοι σύνδεσμοι για την σταθερότητα, ο πρόσθιος και ο οπίσθιος, είναι ακέραιοι, γεγονός που μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί δεν θα έχει αστάθεια η άρθρωση της ποδοκνημικής. Για να το πούμε απλά, ο παίκτης έχει υποστεί ένα διάστρεμμα δευτέρου βαθμού αρκετά σοβαρό, που θα χρειαστεί 3-4 εβδομάδες για να είναι καλά. Ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα, που θα σήμαινε ένα χειρουργείο και εν συνεχεία ακινησία και αποκατάσταση».

Για την επιστροφή του στο γήπεδο: «Μετά το Πάσχα θεωρώ ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος».

Για την ψυχολογία του Μπαργκάν: «Ο Κενάν στην αρχή θορυβήθηκε από την όλη αυτήν την ιστορία. Ωστόσο, περνώντας η ώρα και βλέποντας ότι το πόδι του είναι καλύτερα, τον καθησηχάσαμε και εμείς, ενώ μετά και το αποτέλεσμα της σημερινής μαγνητικής, αισθάνεται πολύ καλύτερα».

Για το τι περιλαμβάνει το στάδιο αποθεραπείας: «Καταρχήν, ακινησία για δύο εβδομάδες και στη συνέχεια φυσιοθεραπείες. Μετά από το διάστημα αυτό, ο Κενάν θα μπει στο γήπεδο για αποκατάσταση».

Για την επιστροφή του Στάθη Ταυλαρίδη στο γήπεδο: «Ο Στάθης επανήλθε σήμερα στις προπονήσεις και θεωρώ ότι σε 7-10 μέρες θα είναι και αυτός έτοιμος για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς».

Για τους υπόλοιπους: «Ο Μιλούνοβιτς μπήκε και αυτός κανονικά, όπως και ο Ιντζίδης, ενώ άλλα προβλήματα δεν είχαμε μετά την Καλλονή, εκτός του Μπαργκάν».

Προτεινόμενα Άρθρα