«Καθαρίζει» και… περιμένει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με καλή ψυχολογία για την 5η σερί νίκη τους οι «κιτρινόμαυροι»

Ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι καλείται να δώσει ο ΑΡΗΣ σήμερα, υποδεχόμενος τον Πανελευσινιακό στις 15:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Football League.

Με καλή ψυχολογία από τη νίκη στη Λέσβο, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να αποφύγουν τις όποιες εκπλήξεις και να πάρουν την 5η συνεχόμενη νίκη τους, περιμένοντας την ίδια ώρα στραβοπάτημα της Λαμίας στα Τρίκαλα ώστε να πλησιάσουν ακόμα πιο κοντά στις θέσεις ανόδου. 

Απουσίες αλλά και επιστροφές

Ο Νίκος Κωστένογλου καλείται να διαχειριστεί από σήμερα την απουσία του Κενάν Μπαργκάν, όπως επίσης εκείνη του τιμωρημένου Μάνου Τζανακάκη αλλά και του Τσουμάνη που ταλαιπωρείται από ίωση. Από την άλλη όμως Ο 47χρονος τεχνικός μετράει και επιστροφές αφού στην αποστολή επέστρεψε ο Μιλούνοβιτς αλλά και ο Ταυλαρίδης που ξεπέρασε τη θλάση στους προσαγωγούς. 
 
Ο Καπνίδης αναμένεται να καλύψει το κενό του Μπαργκάν και ο Μπούρμπος εκείνο του Τζανακάκη, με την υπόλοιπη ενδεκάδα να απαρτίζεται από τους Διούδη, Καράμπελα, Σόουζα, Χαριτωνίδη, Πίτου, Παυλίδη, Τάτο, Ντούνη και Ίλιτς.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Ντούνης, Ανάκογλου, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Ιντζίδης, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Για την έκπληξη ο Πανελευσινιακός

Η ομάδα της Ελευσίνας ταξίδεψε οδικώς από την Αθήνα για να κάνει την… έκπληξη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας ωστόσο να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Βαζάκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σιλιγαρδάκη, Σακελλαρίου, Τσίγκρου και των τραυματιών Κολόκα, Γκόμες και Μουστάκη.

Η αποστολή του Πανελευσινιακού: Ακούζιε, Κρισμάρεβιτς, Πρίντεμπς, Σταματάκης, Γραικός, Παλαιολόγος, Δημόπουλος, Κασνέτση, Στεργιώτης, Στόγιος, Καμπούρης, Ζέλιος, Κορομηλάς, Τσούπρος, Πάσχος, Αγγελούδης, Κωστόπουλος, Αρναούτογλου, Νίασον, Μακρυωνίτης και Μπαλάσκας.

Προτεινόμενα Άρθρα