«Θέλει προσοχή»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η τοποθέτηση του Νίκου Κωστένογλου για τη νίκη επί της Ελευσίνας και το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί στην έδρα των Τρικάλων.

Για τον αγώνα: «Πετύχαμε μία δίκαιη νίκη με ένα ευρύ σκορ. Ως προς την εικόνα μας, στο πρώτο μέρος παρόλο που ελέγχαμε το ματς, δεν καταφέραμε να γίνουμε τόσο πολύ απειλητικοί. Είχαμε βέβαια δύο-τρεις περιπτώσεις που μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα μας ήταν ακόμα καλύτερη. Είναι ενθαρρυντικό. Είναι μία σημαντική νίκη, αλλά θα πρέπει να την ξεχάσουμε και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Ο αντίπαλος μας, αποτελεί μία δύσκολη και ικανή ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Η επιστροφή των τραυματιών, μας δίνει αισιοδοξία για την ετοιμότητα τους το επόμενο διάστημα. Εύχομαι με τη σημερινή εικόνα μας, ελπίζουμε να φέρουμε τον κόσμο ξανά κοντά μας».

Για το -3 από τη Λαμία: «Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν τελειώνει έτσι. Αυτή η απόσταση μπορεί να μεγαλώσει ή να γίνει μικρότερη. Σιγά-σιγά αρχίζει και εξαρτάται από εμάς. Θεωρώ κομβικό το παιχνίδι της Κυριακής. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, θέλω να δω μία ομάδα που να θυσιάζεται, όπως μας αρμόζει. Μας χαροποιεί και μας δίνει αισιοδοξία η μείωση της διαφοράς, αλλά θέλει προσοχή. Ολα τα παιχνίδια, για όλες τις ομάδες, είναι δύσκολα. Δεν υπάρχει εύκολο ματς».

Για την εντολή του οι πλάγιοι επιθετικοί να παίζουν πιο κοντά στη γραμμή: «Είναι ορισμένα πράγματα που προσπαθούμε να περάσουμε στις προπονήσεις. Απλά δεν υπάρχει και ο χρόνος. Κατά διαστήματα στο δεύτερο μέρος είδαμε κάποιες ωραίες συνδυαστικές προσπάθειες. Θέλει περισσότερη εκπαίδευση και πίστη σε αυτό που κάνουμε».

Για τη χρησιμοποίηση του Σόουζα στα χαφ κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου: «Θα δούμε ανάλογα με τα προβλήματα που υπάρχουν και πως αγωνίζεται ο αντίπαλος. Είμαι σε δύσκολη θέση. Σύντομα θα παίξουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Οπως είδατε ξεκίνησε ο Ντόγος. Ηταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά το παιδί κάνει μεγάλη προσπάθεια και έχει ικανότητες».

Για την απόφαση να εκτελέσει ο Καπνίδης το πέναλτι: «Εάν γινόταν το πέναλτι στο πρώτο μέρος ή στη διάρκεια του δεύτερου, η εντολή ήταν να το χτυπήσει ο Πίτου ή ο Τάτος. Ελειπαν όμως και έτσι το χτύπησε ο Αντώνης. Η επιλογή του Αναστόπουλου να τον βάλει να το χτυπήσει και στη Λαμία, ήταν σωστή. Εχει ικανότητα, το βλέπω στις προπονήσεις ενώ και ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει μεγάλο ρόλο για έναν επιθετικό».

Προτεινόμενα Άρθρα