Ταυλαρίδης και Μιλούνοβιτς επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση και υπολογίζονται κανονικά εν όψει Τρικάλων #ARISFC #ARIS

Φώναξαν «παρών»

Ταυλαρίδης και Μιλούνοβιτς επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση και υπολογίζονται κανονικά εν όψει Τρικάλων #ARISFC #ARIS

Θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα της Κυριακής

Η εξέλιξη του αγώνα με την Ελευσίνα και το γρήγορο 2-0 μέσα σε πέντε λεπτά, επέτρεψε στον Νίκο Κωστένογλου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε Ταυλαρίδη και Μιλούνοβιτς.

Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι τους πήρε στην αποστολή παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκονται στα βασικά του πλάνα. Από τη μία δεν ήταν 100% έτοιμοι και από την άλλη ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν ήθελε να ρισκάρει με τη συμμετοχή τους. Εκτός αν βοηθούσε η εξέλιξη του αγώνα για να περάσουν στον αγώνα ως αλλαγή, όπως και έγινε.

Κυρίως ο Ταυλαρίδης -πέτυχε και γκολ- αλλά και ο Μιλούνοβιτς έδειξαν ότι είναι υγιείς, με αποτέλεσμα να θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα του ΑΡΗ στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει και από τις δοκιμές του Κωστένογλου που αναμένεται να ξεκινήσουν από αύριο.

Καπνίδης μετά από καιρό
Προηγούμενο άρθρο Καπνίδης μετά από καιρό
Επόμενο άρθρο Τον ετοίμαζε καιρό…
Τον ετοίμαζε καιρό…

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News